Σκέφτονται ήδη το… Top 16!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμαθαν τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσουν στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας της σεζόν 2015-2016 στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη.
Οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας στην κορυφαία διοργάνωση δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα καθώς με σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο μπορούν να πάρουν ως πρώτοι την πρόκριση στο Top 16. Ο Ολυμπιακός τέθηκε επικεφαλής του 2ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει τις Αναντολού, Λαμποράλ, Αρμάνι, Τσεντεβίτα και Λιμόζ ενώ ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στον 3ο όμιλο με την Μπαρτσελόνα, τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, την Ζαλγκίρις, την Καρσιγιάκα και την Ζιελόνα Γκόρα.
Στο Top 16 θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου ενώ οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες θα συνεχίσουν στους “32” του Eurocup. Το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα πάρουν οι τέσσερις πρώτοι των δύο γκρουπ που θα σχηματιστούν. 
1ος ΟΜΙΛΟΣΡεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)Χίμκι (Ρωσία)Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)Στρασβούργο (Γαλλία)
2ος ΟΜΙΛΟΣΟλυμπιακός (Ελλάδα)Αναντολού Εφές (Τουρκία)Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία)Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)Τσεντεβίτα (Κροατία)Λιμόζ (Γαλλία)
3ος ΟΜΙΛΟΣΜπαρτσελόνα (Ισπανία)Παναθηναϊκός (Ελλάδα)Λοκομοτίβ Κούμπαν (Ρωσία)Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)Καρσιγιάκα (Τουρκία)Ζιελόνα Γκόρα (Πολωνία)
4ος ΟΜΙΛΟΣΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)Μάλαγα (Ισπανία)Μπάμπεργκ (Γερμανία)Νταρουσαφάκα Ντόγκους (Τουρκία)Σάσαρι (Ιταλία)

Σχετικά άρθρα