Αρχική / Σεξ / Άνδρας / H αποπλάνηση ενός παρθένου: Ένα σεξουαλικό παιχνίδι που αρέσει πολύ
H αποπλάνηση ενός παρθένου: Ένα σεξουαλικό παιχνίδι που αρέσει πολύ thumbnail

H αποπλάνηση ενός παρθένου: Ένα σεξουαλικό παιχνίδι που αρέσει πολύ

 


Παιχνίδι στο σεξ που αρέσει στις γυναίκες: «Η αποπλάνηση ενός παρθένου»


Είναι ένα ερωτικό παιχνίδι που ανήκει στο φάσμα πολλών γυναικείων αλλά και αντρικών φαντασιώσεων. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται γιατί νιώθουν πως μέσα από αυτή τη φαντασίωση μπορούν να κυριαρχήσουν πάνω στο αρσενικό και να έχουν το πάνω χέρι στη συνουσία. Οι άνδρες από την άλλη ερεθίζονται όταν βλέπουν την κοπέλα τους να γίνεται άγριο θηλυκό και οι ορέξεις της να είναι ασταμάτητες. Εκείνοι δε νιώθουν σαν να ξαναζούν την πρώτη τους φορά, με όλα τα συναισθήματα του παρελθόντος να επιστρέφουν στο μυαλό τους.


Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι εξουσίας.


Πώς περιγράφουν το παιχνίδι γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει


Οι γυναίκες φορούν συνήθως ρούχα που να προδίδουν έναν αυταρχισμό. Πολλές φορές το look τους θυμίζει αυστηρή γυναίκα αφεντικό. Αυστηρό ταγέρ με προκλητικά εσώρουχα, είναι ο συνδυασμός που περιγράφεται ως ιδανικός. Έπειτα η γυναίκα προσπαθεί να ανάψει με έμμεσο τρόπο τον άνδρα, τον προκαλεί με τα λόγια της και τη συμπεριφορά της. Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον άνδρα να μην παίρνει καμία πρωτοβουλία και τη γυναίκα να είναι εκείνη που θα πιάσει το χέρι του άνδρα και θα το βάλει στο στήθος της. Ο άνδρας στο ερωτικό αυτό παιχνίδι προσποιείται ότι δεν είναι έμπειρος καθόλου και αφήνεται στις ορέξεις της και τις οδηγίες της. Τον βάζει να της βγάλει τα ρούχα σιγά σιγά σαν να μαθαίνει τώρα να κάνει έρωτα με μια γυναίκα.


Η γυναίκα είναι εκείνη που θα γδύσει τον άνδρα με τρόπο αισθησιακό και έπειτα θα τον οδηγήσει στο κρεβάτι. Όπως μας λέει η σεξολόγος Δρ Λουίζα Μπερντ, οι γυναίκες που ζουν με τον σύντροφό τους ερωτικά παιχνίδια φαντασιώσεων όχι μόνο απολαμβάνουν τον έρωτα πιο πολύ αλλά και καταφέρνουν να ξεπεράσουν με τον σύντροφό τους τη βαρεμάρα και τη ρουτίνα. Δεν είναι λίγες δε οι γυναίκες που ανακαλύπτουν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους! 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X