Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πώς καταλαβαίνεις αν θα έχει μέλλον η σχέση σου ή όχι
Πώς καταλαβαίνεις αν θα έχει μέλλον η σχέση σου ή όχι thumbnail

Kατερίνα, αναγνώστρια του boro.gr

Πώς καταλαβαίνεις αν θα έχει μέλλον η σχέση σου ή όχι

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Πριν ένα μήνα γνώρισα ένα παιδί σε ένα τσατ και βγήκαμε την πρώτη μέρα γιατί μου άρεσε και το βράδυ μας κατέληξε στο αμάξι του και να κάνουμε διάφορα εκτός από σεξ Μετά μιλάγαμε κάθε μέρα αλλά μετά έφυγε για Παρίσι όπου και δουλεύει. Όσο περνάει ο καιρός απομακρύνεται γιατί του ζητάω να μάθω περισσότερα πράγματα για αυτόν γιατί δεν μου λέει τίποτα για αυτόν ενώ ξέρει τα πάντα για εμένα. Πολύ συχνά μου δείχνει ότι του αρέσω πολύ και μου λέει να πάω Παρίσι σε αυτόν. Πολλές φορές αμφισβητεί το γεγονός ότι τον γουστάρω πολύ και δεν με πιστεύει Όταν βγαίνω έξω με φίλους και δεν του απαντάω σε κάποιο μήνυμά του ζηλεύει και νευριάζει. Και πριν λίγες μέρες όταν του είπα πως δεν έχω πάει με άλλον όσο καιρό μιλάμε έμεινε έκπληκτος και μου είπε πως είναι μακριά μου και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάω με άλλον Και εκείνος μου είπε πως δεν έχει πάει με άλλη γιατί δεν ήθελε και δεν έτυχε ακόμα. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές δεν μου απαντάει στα μηνύματα μου ενώ τα έχει διαβάσει. Φοβάμαι ότι τον πιέζω και τον ενοχλώ για αυτό και έχει απομακρυνθεί δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του και κάθομαι και τον περιμένω γιατί μου αρέσει πολύ. Τον Αύγουστο έρχεται Ελλάδα. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Γιώργος Πανταζόπουλος. 


Καλησπέρα, οι σχέσεις εξ αποστάσεως είναι σχέσεις δύσκολες ειδικά αν το ζευγάρι δεν γνωρίζετε καλά ώστε να έχουν αναπτυχθεί στενοί συναισθηματικοί δεσμοί. Αυτό που φαίνεται από τα όσα αναφέρετε είναι πως και οι δύο είστε στη φάση της σχέσης όπου προσπαθείτε να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλον και να κατανοήσετε την συμπεριφορά σας μέσα σε μία σχέση εξ αποστάσεως. Ο σκοπός της δημιουργίας μίας σχέσης είναι η εκπλήρωση των επιθυμιών και των αναγκών μας αλλά και η αμοιβαία ανταλλαγή συναισθημάτων. Κανείς δεν μπορεί να πει τι είναι σωστό και τι όχι σε μία σχέση γιατί οι άνθρωποι την ορίζουν και μπορούν να μετατρέψουν κάτι αδύναμο σε κάτι δυνατό αρκεί να υπάρχει συναίσθημα και θέληση. Προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτό σου αλλά και να αντιληφθείς  κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να σου δώσει όσα θέλεις για να σε κάνουν ευτυχισμένη. Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X