Σουφλεδάκια με κάστανο και τυριά

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">½ φλιτζάνι κάστανα τριμμένα, βρασμένα ή ψημένα</li>
<li class="ingredient">240γρ. μανούρι</li>
<li class="ingredient">60γρ. ανθότυρο</li>
<li class="ingredient">60ml κρέμα γάλακτος</li>
<li class="ingredient">2 αβγά</li>
<li class="ingredient">λίγο θυμάρι φρέσκο, ρίγανη και ψιλοκομμένα τσάιβς</li>
<li class="ingredient">500γρ. φύλλα κρούστας, κομμένα σε τετράγωνα 15×15εκ.</li>
<li class="ingredient">ελαιόλαδο ή φρέσκο βούτυρο, λιωμένο</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC. Χτυπάτε τα αβγά στο μίξερ και προσθέτετε το μανούρι τριμμένο, το ανθότυρο λιωμένο, την κρέμα γάλακτος, τα κάστανα και τα αρωματικά. Αλατοπιπερώνετε.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Αλείφετε κάθε κομμάτι φύλλου με λάδι ή βούτυρο. Τοποθετείτε από τρία κομμάτια φύλλο το ένα πάνω στο άλλο και ακτινωτά, μέσα σε βουτυρωμένες μικρές φόρμες για μάφινς.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Βάζετε στο κέντρο των μικρών σουφλέ μια φουσκωτή κουταλιά από το μίγμα και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει το μίγμα και να ροδίσουν τα φύλλα. Σερβίρετε τα σουφλεδάκια αμέσως, με πράσινη σαλάτα σαν πρώτο πιάτο ή σαν γαρνιτούρα σε κρέας.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα