«Με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση η μεταγραφή στον Άρη»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε ότι η μεταγραφή του στον Άρη: «Τον γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση».

Ο 31χρόνος γκαρντ τόνισε μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στους «κίτρινους»: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον Άρη. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία  έχει πολύ κόσμο, αλλά το κυριότερο, μπασκετικούς φιλάθλους. Μετά από πολλά χρόνια στην Α1, ήρθε η ώρα να φορέσω τη φανέλα του Άρη, ενός εκ των πιο ιστορικών συλλόγων της Ελλάδας και της Ευρώπης και αυτό με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση».

Μετά από τρία χρόνια οι «κίτρινοι» επιστρέφουν την νέα σεζόν στην Ευρώπη, στο Eurocup και ο Ξανθόπουλος σχολίασε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το ότι ο ΑΡΗΣ θα ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση εκτός συνόρων και η θέση της είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή η εξέλιξη σίγουρα αυξάνει τις απαιτήσεις και μεγαλώνει τις προσδοκίες. Προσωπικά είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχουμε την επόμενη σεζόν».

Ο 31χρόνος γκαρντ δήλωσε, επίσης, ανυπόμονος να παίξει στο γεμάτο «Nick Galis Hall» σαν οικοδεσπότης: «Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία όλοι οι παίκτες της ομάδας. Να φέρουμε επιτυχίες στον ΑΡΗ και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο «Nick Galis Hall», αυτήν τη φορά ως… οικοδεσπότης».

Σχετικά άρθρα