Πάβλοβιτς: «Θέλω την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά δήλωσε:
Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος. Μετά από την πολυετή καριέρα μου στο ΝΒΑ και τα δύο χρόνια στην Παρτιζάν, η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ιστορία που ελάχιστοι έχουν. Κατά τη γνώμη μου είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου όταν έγινε η πρόταση του Παναθηναϊκού, γιατί αποτελεί τεράστια τιμή να παίζεις σε αυτή την ομάδα. Θέλω να δικαιώσω εκείνους που με πίστεψαν κι αποφάσισαν να με φέρουν στην ομάδα, στον κόουτς Τζόρτζεβιτς και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».
Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο στόχος της ομάδας είναι γνωστός και κάθε χρόνο ο ίδιος, να πάρουμε τους τίτλους που διεκδικούμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο κορυφαίος στόχος του Παναθηναϊκού, να επιστρέψει στο Final Four και να κατακτήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο. Θέλω να πάρω την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση με τους προπονητές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να έρθουν οι παίκτες που απαιτούνται και να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο».
Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Είναι από τις κορυφαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου μπάσκετ, το είδωλό μου από τότε που ήμουν πιτσιρικάς. Έχει υπάρξει τεράστιος παίκτης και τώρα είναι τεράστιος προπονητής με πολύ μέλλον. Εκτός από σπουδαία προσωπικότητα του μπάσκετ, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Είναι τιμή μου να παίζω για τον Τζόρτζεβιτς. Είμαι σίγουρος πως με τον συγκεκριμένο προπονητή, αν τα πράγματα κυλήσουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει, θα επιστρέψουμε στο Final Four για να διεκδικήσουμε έναν ακόμη τίτλο».
Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει ΟΑΚΑ και κόσμος του Παναθηναϊκού. Έχω δει βίντεο, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι διαφορετικό να το ζεις από μέσα. Ανυπομονώ να το ζήσω από κοντά».

Σχετικά άρθρα