Η αποστολή του ΠΑΣ για το Καρπενήσι

Πανέτοιμοι είναι άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ταξίδι στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.
Το πρωί του Σαββάτου (11/7) οι Ηπειρώτες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα αναχωρήσουν την Κυριακή (12/7) στις 7.30 για την πόλη της Ευρυτανίας, όπου θα παραμείνει η ομάδα για τις επόμενες 13 ημέρες.
Στην αποστολή των «κυανόλευκων» βρίσκονται δύο παίκτες που πέρασαν επιτυχώς από τα δοκιμαστικά τεστ, αλλά και πέντε παίκτες από την Κ20 που έπεισαν τον Πετράκη και τους συνεργάτες του. Αναλυτικά οι 28 «εκλεκτοί»:
Βελλίδης, Περιστερίδης, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Καρανίκας, Φερφελής, Αυγενικού, Κρητικός, Γαρουφαλιάς, Μιρθιάνος, Λάλλας, Κολιοφούκας, Μασούρας, Κοζάκης, Βαλμάς, Αλεξίου.
Το προπονητικό επιτελείο που θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι αποτελείται από τους: Ι. Πετράκη (προπονητής), Γ. Γεωργουλόπουλο (βοηθός προπονητή), Χ. Τσελιόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων), Β. Αλεξίου (γυμναστής), Φ. Σκόρδο (φυσιοθεραπευτής), Ι . Μπαλαούρα (φυσιοθεραπευτής), Σ . Στεφάνου (φυσιοθεραπευτής), Σ. Αγγελη (φροντιστής) και Φ. Ζαρογιάννη (φροντιστής).
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήμαματο, Δ. Νιαρχάκος, θα είναι και ο αρχηγός της αποστολής.

Σχετικά άρθρα