Αρχική / More / Celebrity news / Τι αποκαλύπτει στενή φίλη της Α.Βουγιουκλάκη για την ζωή της;
Τι αποκαλύπτει στενή φίλη της Α.Βουγιουκλάκη για την ζωή της; thumbnail

Τι αποκαλύπτει στενή φίλη της Α.Βουγιουκλάκη για την ζωή της;


«Τη Βουγιουκλάκη τη θαύμαζα και με αγαπούσε. Από μακριά πάντα. Η Αλίκη ως άνθρωπος ήθελε να μετακινείται με πλήθος γύρω της και οι φίλοι της ήταν σε πλήρη απασχόληση 24ώρου. Ξέρεις; Άμα παίρνεις πολλά διαφορετικά συστατικά και τα χτυπάς με δύναμη σε ένα σέικερ, στο τέλος γίνονται μια μάζα χωρίς καμιά γεύση και υφή. Αυτό έκανε η Αλίκη με τους ανθρώπους. Αλλά ήταν σπουδαία. Θυμάμαι, είχε έρθει για γύρισμα στο 7ο Θηλέων Αθηνών, όπου εγώ ήμουν μαθήτρια». Όλα αυτά τα λέει η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξή της στην epsresso, ακολουθώντας κι εκείνη το παράδειγμα όλων εκείνων που μιλούν στις συνεντεύξεις τους για την Αλίκη, αφού αποδεδειγμένα εξακολουθεί να«πουλάει» 19 χρόνια μετά τον θάνατό της. 
Η Ελένη Ανουσάκη περιέγραψε τη ζήλια των συμμαθητριών της λόγω της σχέσης της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι "μπλε ποδιές" την κοιτάζαμε σε κλοιό μακριά της και ουρλιάζαμε το όνομά της. Με είδε. "Λένα!", μου φώναξε. "Αφήστε τη φίλη μου να έρθει εδώ", πρόσταξε. Με αγκάλιασε, με φίλησε, με ρώτησε τι κάνουν η μαμά μου και οι θείες μου. Ζήλια οι συμμαθήτριές μου! Μήνες έκαναν να μου μιλήσουν».


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X