Σούπερ Τσόρι στο Ζέεφελντ

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ήταν ο πρωταγωνιστής στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία, καθώς στο δίτερμα σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ και σέρβιρε άλλο ένα στον συμπατριώτη του Φράνκο Χάρα.
Σε μία ημέρα ξεχωριστή για τον προπονητή του Ολυμπιακού, τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει γενέθλια, κλείνει 38 χρόνια ζωής και δέχτηκε τις διαδικτυακές ευχές από την πειραίκή ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ενημέρωση από το Ζέεφελντ:
Οι ασκήσεις είχαν ξανά στο επίκεντρο την μπάλα. Υπό τις οδηγίες του κ. Σίλβα οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στον έλεγχο της μπάλας και στη σωστή κυκλοφορία της. Έγιναν ασκήσεις όπως εκείνες της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιήθηκαν μικρά τέρματα για να δυσκολέψει το σκοράρισμα. Η αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους και προσαρμογή της άμυνας στην επίθεση, ανάλογα με το τέρμα που «κινδύνευε» ήταν ξανά βασικά στοιχεία της δουλειάς που έγινε.
Δύο πολύ όμορφες φάσεις σημάδεψαν το διπλό που ακολούθησε. Στη μία ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες με υπέροχη ενέργεια «σέρβιρε» το γκολ στον Χάρα και εκείνος το έβαλε. Στη δεύτερη ο Αργεντινός άσος με το «10» στην πλάτη, έκανε ατομική ενέργεια και βλέποντας τον τερματοφύλακα λίγο εκτός θέσης, «έσκαψε» την μπάλα και με… γλυκό χάδι την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα!
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και πέραν του Μπενίτες, ο οποίος κινήθηκε ατομικά συντηρητικά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα