Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Spiegel: Να ο λόγος που ο Σόιμπλε έγινε σκληρός με την Ελλάδα!
Spiegel: Να ο λόγος που ο Σόιμπλε έγινε σκληρός με την Ελλάδα! thumbnail

Spiegel: Να ο λόγος που ο Σόιμπλε έγινε σκληρός με την Ελλάδα!

"Το σχέδιο Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ: Ο ανηλεής υπουργός", αναφέρει ότι "ο Σόιμπλε δεν το κρύβει πλέον: Τάσσεται ανοιχτά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, παρά την υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης", αναφέρει το Γερμανικό περιοδικό Spiegel.

"Από τον Σόιμπλε – υπέρμαχο της Ευρώπης, δεν έχει απομείνει πλέον κάτι, συγκρίνοντάς τον με την εικόνα που είχε κατά το τελευταίο Eurogroup… “Η εμπιστοσύνη γκρεμίστηκε με ακατανόητο τρόπο” είπε το βράδυ το Σαββάτου. Δεν υπάρχει πλέον καμία διάθεση “για υπολογισμούς και λογαριασμούς που ο καθένας μας γνωρίζει ότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε” πρόσθεσε", αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού επιχειρώντας  να εξηγήσει τη σκληρή και άκαμπτη στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.

"Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο Σόιμπλε είχε ταξιδέψει στις Βρυξέλλες με μία αμφιλεγόμενη πρόταση στις αποσκευές του: Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν ήταν διατεθειμένη για εκτεταμένες αλλαγές στις προτάσεις της, να αποχωρήσει προσωρινά από την ευρωζώνη" σημειώνει το Spiegel που στη συνέχεια κάνει λόγο για τις "σφοδρές αντιδράσεις" που προκλήθηκαν από αυτή την πρόταση του Σόιμπλε τόσο στους Σοσιαλδημοκράτες, όσο και στα υπόλοιπα κόμματα του γερμανικού κοινοβουλίου.
http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X