Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια – Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/7 έως και 17/7;
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/7 έως και 17/7;   thumbnail

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια – Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/7 έως και 17/7;

 ΚΡΙΟΣ


aries


Βρίσκεσαι σχεδόν πολιορκημένος/η από την οικογένεια και τις υποχρεώσεις της. Αν έχεις δημιουργήσει τώρα κάτι καινούργιο, θα έχεις αγωνία για να προστατέψεις και να ασχοληθείς περισσότερο με αυτή τη σχέση. Αν από την άλλη είσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω, θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη υπομονή γιατί το παιχνίδι παίζεται τελείως διαφορετικά, οπότε και εσύ πρέπει να αλλάξεις και να οπλιστείς με ανοχή, τρυφερότητα και φροντίδα Το να μιλήσεις και να πεις πως νιώθεις ανθρώπινα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα αλλάξεις όλο το σκηνικό και θα βρεθείς σε μια άλλη, πιο ευνοϊκή θέση. Αρκεί να δείχνεις ότι ξεχνάς για λίγο τον εαυτό σου και τα δικά του θέλω. Αυτή την περίοδο εξελίσσεσαι και σου κάνει καλό γιατί θα σε βάλει να δεις και κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και το εγώ σου για να μην έχεις παρατράγουδα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ο Ταύρος και το Λιοντάρι έχουν μια συμπεριφορά που μπορεί να σε αφοπλίζει.


ΤΑΥΡΟΣ


taurus


Βρίσκεσαι μόνιμα κάτω από μια συναισθηματική πίεση που σε αναγκάζει να εκφράζεσαι και να γράφεις για αυτά που νιώθεις ή να μιλάς πιο εύκολα για ό,τι αισθάνεσαι. Αν δεν τα εκφράσεις δεν θα είναι εύκολο να μεταδώσεις τον πλούσιο θησαυρό που κρύβεις μέσα σου. Σχέδια για ταξίδια και οικογενειακές αποδράσεις σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο ασφαλής και αυτό σου δίνει παραπάνω άνεση. Το ζητούμενο για σένα είναι οι αναμνήσεις και αυτές τις βάζεις πάνω από όλα γιατί θα βουτήξεις μέσα τους και θα θυμηθείς άτομα που τα είχες βάλει στην άκρη. Η καρδιά σου όμως βρίσκεται σε εγρήγορση και δεν ξεχνάει ποτέ. Η σχέση με τον Σκορπιό θα είναι κάπως καλύτερη γιατί θα ρέει το συναίσθημα και θα μπορείτε να μεγαλώσετε ό,τι υπάρχει μεταξύ σας. Αν νιώθεις απόγνωση με τον Κριό τώρα θα βρεθείτε πολύ κοντά και θα μιλήσετε. Αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να κρατάς θυμό και να ξεσπάσεις όταν τον δεις. Με τον Τοξότη είστε ήδη μακριά γιατί σας χωρίζουν πολλά αυτή την στιγμή αλλά αν υπάρχει αγάπη, δεν θα χαθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ


gemini


Βρίσκεσαι σε μια θέση που νιώθεις ότι σου λείπουν πολλά πράγματα και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να τα ξαναβάλεις στην ζωή σου. Οι αποστάσεις και τα σωστά όρια θα πρέπει να υπάρχουν για να μην παραγνωριστείς και χαθεί αυτός ο σεβασμός και η έντονη συναισθηματική αφοσίωση που υπάρχει αυτή την στιγμή από τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Ίσως να είναι από τις λίγες φορές που ζηλεύεις και διεκδικείς γιατί γενικά δεν είσαι τέτοιο άτομο αλλά αισθάνεσαι ότι χάνεις τον προσανατολισμό σου, αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ και να έχεις εκείνη την βαθιά επαφή. Όσο πάντως κρατιέσαι από πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ προσφιλή στην προσωπικότητά σου, τόσο δεν θα έρθεις κοντά με τον Τοξότη γιατί θα χαθείτε μέσα από διάφορες εντάσεις και μεγάλες αποστάσεις. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις τον εαυτό σου και να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν είναι ακριβώς του τύπου σου και πεις το «ναι», επειδή έτυχε γιατί μετά θα βρεις εμπόδια και αν έχεις δώσει τον λόγο σου, θα είναι δύσκολο να τον αποσύρεις. Με τον Κριό και το Λιοντάρι είναι πιο εύκολο να είστε μαζί γιατί δεν κάνεις μεγάλο αγώνα για να κρατηθείς στην επιφάνεια μαζί τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


cancer


Είσαι στο κέντρο της μεγάλης ενέργειας και νιώθεις μεν πολύ δυνατός/η αλλά από την άλλη δεν έχεις και τη διάθεση να είσαι και τόσο συντροφικός/η γιατί πιθανόν να μην καταλαβαίνεις και να μην βλέπεις πως πρέπει να είσαι με το άλλο το άτομο. Επειδή θα έχεις μεγάλες ευαισθησίες αλλά και διάθεση για να προστατέψεις με ένα ιδιαίτερο τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να το παρακάνεις και να το πνίξεις από τις πολλές ευαισθησίες σου. Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Πέμπτη στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με νέα ξεκινήματα και τάση να ξεκαθαρίσεις το τοπίο το οποίο μπορεί να σου φαίνεται θολό. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Κριό, θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις γιατί κάτι θα σε ωθήσει να δημιουργήσεις εξτρίμ καταστάσεις. Αν δεν θέλεις να χαλάσει η σχέση, προσπάθησε να μην ξεπεράσεις κάποια όρια τα οποία πολύ εύκολα καταλύονται. Ο Σκορπιός μπορεί να ξαναγυρίσει μετανιωμένος/η και να σε πείσει ότι όλα θα αλλάξουν.


ΛΕΩΝ


leo


Κρύβεσαι αυτές τις ημέρες και μπορεί να νιώθεις ότι τα σχέδιά σου αναβάλλονται για κάποιους λόγους που ούτε και εσύ δεν μπορείς ακόμα να εξιχνιάσεις. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου που σε απασχολούν και παρόλο που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ακόμα σου δίνει το πράσινο φως, εσύ δεν λες να βγεις από το καβούκι σου, παρά μόνο σε ξεχωριστές στιγμές. Σου φαίνονται όλα ίδια και πολύ παρακινδυνευμένα για την δική σου προσωπικότητα. Πρέπει να ξεπεράσεις όμως κάποιες δικές σου, μίζερες στιγμές. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να κρατηθεί πολύ μυστική γιατί δεν θέλεις να σε ελέγχουν ή να μαθαίνουν τις κινήσεις σου. Ακόμα και οικογένεια να θέλεις να δημιουργήσεις, δεν θα το ανακοινώσεις άμεσα για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από κάποια στενά συγγενικά σου πρόσωπα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώθεις μια ελαφρά απόσταση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και προτιμάς να είσαι έτσι όπως είσαι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


virgo


Η ιδιαιτερότητα αυτή την στιγμή σε εσένα είναι ότι προσπαθείς να κάνεις τα πάντα πολύ καλά και να είσαι και μέσα σε όλα χωρίς να χάσεις φίλους και άτομα που αγαπάς κι ευτυχώς τα καταφέρνεις και τους περνάς το μήνυμα ότι είσαι δίπλα τους. Η ανάγκη να βρίσκεσαι με κόσμο που νιώθεις καλά, άνετα και σίγουρα, είναι μεγάλη. Η κάλυψή της θα σου δώσει πίσω την χαμένη σου αυτοπεποίθηση η οποία είναι αυτή την στιγμή βάλσαμο, ακόμα και για την ερωτική σου ζωή. Όσο πάντως και να προσπαθείς να μην παραδεχτείς ότι σε ενδιαφέρει ο Αιγόκερως, τελικά θα υποκύψεις και θα είστε συνέχεια μαζί γιατί κατά σύμπτωση θα βρίσκεστε στους ίδιους χώρους και παρέες. Από την άλλη, υπάρχει κάτι έντονο με τον Υδροχόο και δεν μπορείς να το παραμερίσεις, όμως δεν σου δίνει αυτό που ζητάς και αντιδράς κάπως θυμωμένα ή ακόμα και απόμακρα. Καλύτερα να του πεις «θέλω να με προσέχεις και να είμαι το επίκεντρό σου για να νιώθω καλά». Αυτή είναι η πιο δυνατή κίνηση που μπορεί να κάνεις. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός τα πάνε μαζί σου μέλι γάλα αλλά πρόσεξε μην γίνεις, χωρίς να το καταλάβεις, δεδομένος/η.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/76709-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3flCH2ihq

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X