Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Ιουλίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Ιουλίου  - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Ιουλίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Η υπομονή εξαντλείται, οι αντιστάσεις χαλαρώνουν και καθώς η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο», οι αισθηματικές σχέσεις των ζωδίων παίρνουν πραγματικά «φωτιά»! Η εβδομάδα 13-19 Ιουλίου 2015 είναι έντονη, γεμάτη εντάσεις, αποκαλύψεις μυστικών, ρήξεις σε σχέσεις και δυνατά καβγαδάκια, που θα προκαλέσουν αλλαγές! Το πάθος ωστόσο, θα είναι κυρίαρχο τις μέρες που θα ακολουθήσουν, ενώ η ζήλια, η ίντριγκα και το παρασκήνιο θα δημιουργήσουν μία ερωτική μάχη με έπαθλο το ποιος θα κυριαρχήσει! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, υπάρχει όμως και μία σειρά πλανητικών όψεων που θα φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό: Απρόβλεπτες αλλαγές!


Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο από τον Καρκίνο να βρίσκεται σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Την Δευτέρα στις 13 Ιουλίου, αρκετοί θα πάρουν πολύ προσωπικά κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω τους, με αποτέλεσμα να επαναστατήσουν και να ξεσπάσουν με τρόπο έντονο και καταλυτικό! Στις σχέσεις θα υπάρξουν ισχυρές διαφωνίες, αλλά και η τάση για διεκδίκηση ανεξαρτησίας και ελευθερίας! Καθώς λοιπόν φτάνουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, πολλοί θα νιώσουν ότι ασφυκτιούν σε μία σχέση που τους καταπιέζει και η υπομονή τους θα εξαντληθεί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καβγάδες, αλλά και… χωρισμοί! Τα ζώδια που δέχονται άμεση αρνητική επιρροή από το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού(ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου! Άμεση επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους στην 18-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα συναισθήματα εκφράζονται με λόγια…


Η μοναδική θετική όψη της εβδομάδας, πραγματοποιείται την Δευτέρα στις 13 Ιουλίου και θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνουςΣκορπιούς,Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (ΤαύρουςΠαρθένουςΑιγόκερους) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, χαρίζοντας στο λόγο, στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις, ρομαντισμό, συναίσθημα, τρυφερότητα και πολλή αγάπη! H ημέρα είναι ιδανική για τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού να εκφράσουν με λόγια τα συναισθήματα τους αλλά και για να προγραμματίσουν ένα ερωτικό ταξίδι ή μία αισθηματική συνάντηση.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Έρωτας μετ’ εμποδίων!


Την Τρίτη στις 14 Ιουλίου, τα ζώδια του σταθερού σταυρού (ΤαύροιΛέοντες,Σκορπιοί Υδροχόοι) και όσοι έχουν πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους στην 27-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θα νιώσουν έντονο το αίσθημα του ερωτικού αδιέξοδου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Ερωτικά λάθη του παρελθόντος θα πληρωθούν τώρα όσο-όσο, θα υπάρξουν σκληρές συνειδητοποιήσεις αλλά και εμπόδια, που θα δοκιμάσουν σημαντικά τις σχέσεις! Το αίσθημα της ερωτικής απογοήτευσης, θα ωθήσει τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού να χαλιναγωγήσουν τα πάθη τους και να ωριμάσουν!

Νέα Σελήνη Ιουλίου 2015 στον Καρκίνο: Κρατώντας κοντά σου μόνο ό,τι έχει αξία!


Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 15 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να διατηρηθεί σταθερό μόνο ό,τι έχει αξία, ουσία και μέλλον! Η διαδικασία ξεκαθαρίσματος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουλίου και για τις επόμενες 14 ημέρες, δεν θα είναι πάντα εύκολη, θα χρειαστούν θυσίες ή θα υπάρξουν και απογοητεύσεις, όμως τα αποτελέσματα θα είναι μόνο για καλό! Την ημέρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκονται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις αλλά και εξελίξεις, που θα αποκαλύψουν την πραγματικότητα και θα φέρουν το τέλος μίας εποχής! Τα ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη Ιουλίου είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου! Οι ωφελημένοι από το νέο φεγγάρι του Ιουλίου θα είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθείς του γ΄ δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Η αγάπη θέλει θυσίες!


Το Σάββατο στις 18 Ιουλίου 2015 η Αφροδίτη θα κάνει προσωρινά το πέρασμά της στο ζώδιο της Παρθένου, όπου μέχρι τις 25 του μήνα θα είναι σε ορθή φορά ενώ από τις 26 του μήνα θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα περνώντας σταδιακά στο ζώδιο του Λέοντα! Αυτή την εβδομάδα μπορεί πραγματικά να φέρει μία πολύ θετική ερωτική εξέλιξη στα ζώδια της Γης(ΤαύρουςΠαρθένουςΑιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,ΣκορπιούςΙχθείς) που έχουν γεννηθεί την 1η ημέρα του ζωδίου τους. Μία συναισθηματική ανακούφιση θα γαληνέψει την καρδιά των παραπάνω ζωδίων! Επιπλέον, τις ημέρες αυτές όλοι μας θα κατανοήσουμε ότι για να μπορέσει να διατηρηθεί στο χρόνο η αγάπη, θέλει θυσίες.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Αποφάσεις που σοκάρουν!


Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μία ακόμα δύσκολη όψη, η οποία θα προκαλέσει καβγά, ένταση και ξαφνικές αποφάσεις που θα προκαλέσουν νεύρα, αλλά και ρήξεις! Ο Ερμής από τον Καρκίνο βρίσκεται την Κυριακή στις 19 Ιουλίου 2015 σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και το ποτήρι ξεχειλίζει! Αν ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου, να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και να δείξεις υποχωρητικότητα σε ότι και αν ακούσεις!

 

Αφού είδαμε το εκρηκτικό κοκτέιλ των αστρολογικών όψεων της εβδομάδας 13-19 Ιουλίου 2015, τώρα είναι η στιγμή να δούμε τις ερωτικές μας προβλέψεις μέσα από τον στίχο αγαπημένων τραγουδιών! Δυνάμωσε τον ήχο, μπες στο ρυθμό και τραγούδησε μέσα από την καρδιά σου κάνοντας αφιερώσεις και δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Θύμωσε απόψε η καρδιά – Νίκος Βέρτης»

Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη ένταση, θυμό, και προσπαθείς να ρίξεις τις ευθύνες για να ξεσπάσεις και να βγάλεις από μέσα σου τα παράπονά σου! Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, πραγματοποιούν δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και η καρδιά σου φλέγεται από την ανάγκη της ανεξαρτησίας! Κάποια πράγματα δεν τα σηκώνεις πλέον, γι’ αυτό επαναστατείς, αφού αισθάνεσαι ότι κάποιες υποθέσεις δεν αξίζουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!


«Θύμωσε απόψε η καρδιά κι έβγαλε μαχαίρι να με κόψει ό,τι και να κάνει δεν πονάω άλλο πια, γιατί εσύ με έχεις πια σκοτώσει! Ζω μες στη δική μου φυλακή κι όταν ξημερώνει εγώ πεθαίνω, δεν μου έχει μείνει μια σταλιά αντοχή θυμώνω που ακόμα περιμένω κι είναι λάθος να πιστεύω πως μπορώ αν γυρίσεις δε θ’ αντέξω να σε δω! Αν μετρήσω τα λάθη φταίω μόνο εγώ που δεν κράτησα κάτι για μένα, μη μου λες πως λυπάσαι, ψέμα είναι κι αυτό που μπορείς να το πεις στον καθένα…»


ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν σε συγχωρώ – Παντελής Παντελίδης»

Η αστρολογική όψη που σε επηρεάζει άμεσα αυτή την εβδομάδα είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον Κρόνο από το Σκορπιό! Υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορείς εύκολα να τις ξεχάσεις, που δεν τις συγχωρείς και έχουν μείνει σαν αγκάθι στο λαιμό! Ωστόσο, αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα φέρει μηνύματα, ειδήσεις και επικοινωνίες που θα σου δώσουν χαρά! Η προσωρινή είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να διαλευκάνεις το κλίμα της ερωτικής σου ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!

 

«Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σε νέους έρωτες κι εγώ θα προχωρήσω, δεν κάνω πίσω κι άμα ξαναδυσκολευτώ, σήμερα βράδυ την σκιά σου θα μεθύσω. Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σ' άλλες αγάπες τα φιλιά μου θα χαρίσω, δεν κάνω πίσω κι άμα μου λείπεις και πονώ, μια που σου μοιάζει εγώ θα βρω και θα αγαπήσω!»


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν σου ανήκω – STAN»

Επαναστατείς, θέλεις την ελευθερία σου, αναζητάς ανέμελες ερωτικές στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον! Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Δίδυμε, δεν σε νοιάζει τι είναι λάθος και τι είναι σωστό, κάνεις αυτό που θέλεις εσύ, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες! Μετά από καιρό συνειδητοποιείς ότι μία σχέση που υπάρχει εδώ και καιρό στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου δώσει την ασφάλεια, την σιγουριά και την σταθερότητα που θέλεις… Έτσι αποφασίζεις χωρίς δάκρυα ή πόνο να γυρίσεις σελίδα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!

 

«Δε σου ανήκω πως να σου το πω δεν ξέρω τι είναι λάθος τι σωστό! Μεγάλωσα μέσα στην αλητεία δε θα αλλάξω δε μπορώ! Δε σου ανήκω πως να σου το πω μαζί μου θα πονάς θα φταίω εγώ ζωή σου η ζωή μου πολεμάω με τη μορφή μου!»


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πονάνε όσοι αγαπάνε – Θέμης Αδαμαντίδης»

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου, όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα… Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιό σου, σε κάνουν να δραστηριοποιείσαι και να έχεις σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου! Αυτή την εβδομάδα όμως κοντράρονται με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γεγονός που σου προκαλεί πόνο και σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι η αγάπη κάποιες στιγμές πονάει! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει την δύναμη να πεις αντίο σε ότι δεν αξίζει και να αφοσιωθείς σε αυτό που αναζητάς και έχει πραγματική αξία: Στην αγάπη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!

 

«Εκεί που ανθίζει η ζωή πέφτει μια μπόρα στη ψυχή και εκεί που είναι όμορφη η βραδιά, γεμίζει δάκρυα η καρδιά! Πονάμε όσοι αγαπάμε γιατί η χαρά μες στη ζωή είν’ ακριβή έτσι είναι πάντα η αγάπη ζει μοναχά με το δάκρυ κι όλοι εμείς που αγαπάμε το μάθαμε πια να πονάμε…»
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X