Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Iδρωμένο σεξ: Πότε και γιατί είναι επικίνδυνο!
Iδρωμένο σεξ: Πότε και γιατί είναι επικίνδυνο!  thumbnail

Iδρωμένο σεξ: Πότε και γιατί είναι επικίνδυνο!


Η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ερωτικές επιδόσεις ανδρών και γυναικών. Μελέτες δείχνουν ότι ορισμένες από τις φθορές στην ανδρική σεξουαλική λειτουργία, οι οποίες συχνά αποδίδονται στην ηλικία, αποτελούν στην πραγματικότητα επακόλουθο της καθιστικής ζωής. "Πάντοτε με εντυπωσίαζαν οι ασθενείς που ήταν τόσο αγύμναστοι ώστε δεν μπορούσαν να ανέβουν μια σκάλα, αλλά αναρωτιόντουσαν γιατί δεν μπορούν να κάνουν σεξ", λέει ο δρ Λίροϋ Νύμπεργκ, διευθυντής του Προγράμματος Ουρολογίας στο Εθνικό Ίδρυμα Διαβήτη και Πεπτικών και Νεφρικών Νόσων, των ΗΠΑ. 


Δεν είναι μόνάχα όμως η βελτίωση της φυσικής κατάστασης που έχει μεγάλη θετική επίδραση στο σεξ. Πολλοοί επιστήμονες τονίζουν τον ρόλο της άσκησης στην αύξηση των ορμονών ανδρών και γυναικών. Πολλές φορές συμβαίνει να έχουμε αυξημένη ερωτική διάθεση μετά τη γυμναστική πράγμα που όπως βλέπουμε εξηγείται και επιστημονικά. 


Το σεξ εμτά τη γυμναστική ή την έντονη σωματική δραστηριότητα είναι και μια φαντασίωση για έναν αρκετά μεγάλο αριθμό γυναικών. Υποστηρίζουν ότι ο ιδρώτας του άνδρα και η οσμή πραγματικά αυξάνουν τις ορμές της γυναίκας. Τι μπορεί να συμβεί όμως αν κάνουμε σεξ μετά τη γυμναστική; 
Όπως παρατηρεί η ουρολόγος σεξολόγος  Jennifer Berman στο περιοδικό women' s health υπάρδχουν αρκετοί κίνδυνοι. Κάποιοι άνδρες που γυμνάζονται συστηματικά είναι πιθανόν να εμφανίσουν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων τους μήκυτες μιας και οι μύκητες εύκολα ευδοκιμούν σε περιοχές του σώματος όπου υπάρχει "υγρασία". Η μόλυνση είναι δυνατόν να μεταφερθεί και στη γυναίκα με τη σεξουαλική επαφή. 


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X