ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Μανιτάρια ψητά με πάπρικα

<div class="recipe-info-left">
<p><span><strong>Συστατικά</strong></span></p>
<ul>
<li>
<p>2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα</p>
</li>
<li>
<p>2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</p>
</li>
<li>
<p>2 κουταλιές της σούπας σος Worcestershire</p>
</li>
<li>
<p>2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες</p>
</li>
<li>
<p>8 μεγάλα μανιτάρια πλευρώτους ή portobello</p>
</li>
<li>
<p>1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα</p>
</li>
<li>
<p>140 γραμμ. πράσινα σαλατικά ανάμεικτα</p>
</li>
<li>
<p>Ψημένο ψωμί ή κριτσίνια για το σερβίρισμα</p>
</li>
</ul>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<p><span><strong>Τρόπος μαγειρέματος</strong></span></p>
<p><span class="step">1</span></p>
<p>Προθέρμανε το φούρνο στους 200 C.</p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p>Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε η μουστάρδα, το λάδι, τη σάλτσα Worcestershire και το σκόρδο. Στη συνέχεια, πρόσθεσε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι .</p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p>Πρόσθεσε τα μανιτάρια μέσα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού. (Μπορείς να το κάνεις αυτό από πριν και να τα αφήσεις να μαριναριστούν ενώ ετοιμάζεις το υπόλοιπο πιάτο).</p>
<p><span class="step">4</span></p>
<p>Τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί και πασπάλισε τα με πάπρικα.</p>
<p><span class="step">5</span></p>
<p>Ψήσε για 8-10 λεπτά.</p>
<p><span class="step">6</span></p>
<p>Μοίρασε τη σαλάτα που έχεις πλύνει καλά και στραγγίσει σε τέσσερα πιάτα.</p>
<p><span class="step">7</span></p>
<p>Βάλε δύο μανιτάρια σε κάθε πιάτο και ρίξε με ένα κουτάλι από πάνω τους χυμούς τους από το ταψί.</p>
<p><span class="step">8</span></p>
<p>Σέρβιρε με ψητό ψωμί ή κριτσίνια.</p>
</div>

Σχετικά άρθρα