ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ : Σαλάτα με λαχανικά σωτέ και καλαμπόκι

<div class="recipe-info-left">
<p><span><strong><span>Συστατικά</span></strong></span></p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 κουταλιά της σούπας λάδι</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 φλιτζάνι φρέσκες μπάμιες</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 πράσινη καυτερή πιπεριά τουρσί ψιλοκομμένη</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 φλιτζάνι φρέσκο καλαμπόκι</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1 κονσέρβα μαύρα φασόλια στραγγισμένα</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<ul>
<li><span>1/8 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι</span></li>
</ul>
<p> </p>
<p><span><br /></span></p>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<p><span><strong><span>Τρόπος μαγειρέματος</span></strong></span></p>
<p> </p>
<p><span class="step">1</span></p>
<p><span>Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p><span>Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σόταρε τα για 1 λεπτό.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p><span>Πρόσθεσε και τις μπάμιες και σόταρε για 3 λεπτά ακόμα.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span class="step">4</span></p>
<p><span>Χαμήλωσε την φωτιά και προσθέστε τις πιπεριές και μαγείρεψε για 5 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span class="step">5</span></p>
<p><span>Πρόσθεσε και το καλαμπόκι και συνέχισε να μαγειρεύεις για άλλα 5 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span class="step">6</span></p>
<p><span>Ανακάτεψε με τα φασόλια και μαγείρεψε για 2 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<p><span class="step">7</span></p>
<p><span>Ανακάτεψε και το κόλιανδρο και πασπάλισε με αλάτι και μαύρο πιπέρι.</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα