Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απεργούν αύριο ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και φαρμακοποιοί!
Απεργούν αύριο ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και φαρμακοποιοί! thumbnail

Απεργούν αύριο ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και φαρμακοποιοί!

Σε 24ώρη απεργία καλεί η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή, διοργανώνοντας απεργιακά συλλαλητήρια σε Αθήνα και επαρχία. Παράλληλα, σε 24ωρη απεργία καλεί και η ΠΟΕ – ΟΤΑ, όπως και οι φαρμακοποιοί.


Σε ανακοίνωση της η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αναφέρει: «Αγωνιζόμαστε για: Να μην ψηφιστεί το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο. Ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Αθέτηση αποπληρωμής και μονομερή διαγραφή του χρέους. Συνεχίζουμε τους αγώνες μας, καθημερινά στους δρόμους και στις πλατείες.


Προκηρύσσουμε 24ωρη Απεργία την ημέρα ψήφισης της αντιλαϊκής συμφωνίας με απεργιακά συλλαλητήρια στην Αθήνα καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις, καταλήψεις, συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας αύριο, Τρίτη 14 Ιουλίου 2015.


Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη Ομοσπονδιών και Σωματείων προτρέπουν την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να αποφασίσει, τις αμέσως επόμενες μέρες, τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».


Πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στους δήμους, την ημέρα ψήφισης στη Βουλή των νέων μέτρων, αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).


«Το συνδικαλιστικό κίνημα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αγωνιστεί για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας που "χάνονται" σε ένα "βαρέλι δίχως πάτο". Θα αγωνιστεί με συνέπεια για τη διαγραφή του χρέους, ως τη μόνη προοπτική για την έξοδο από το "σπιράλ του θανάτου", που με απόφαση και αυτής της κυβέρνησης παραμένουμε!!!», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.


 


 


 


 


http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X