Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Βούτσης: Ο πρωθυπουργός θα στηριχθεί!
Βούτσης: Ο πρωθυπουργός θα στηριχθεί! thumbnail

Βούτσης: Ο πρωθυπουργός θα στηριχθεί!

«Μέσα στη Βουλή θα εκφραστούν όλοι και καθένας με τη στάση του στην ψηφοφορία θα καθορίσει την πορεία της κυβέρνησης και του εαυτού του»


«Υπήρξε πίεση στα όρια πραξικοπηματικών ενεργειών», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, προσερχόμενος στη Βουλή όπου θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.«Μέσα στη Βουλή θα εκφραστούν όλοι και καθένας με τη στάση του στην ψηφοφορία θα καθορίσει την πορεία της κυβέρνησης και του εαυτού του» πρόσθεσε ο κ. Βούτσης, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην στηριχθεί ο πρωθυπουργός.

Κατά τον ίδιο, θα υπάρξουν αποφάσεις που θα επιτρέψουν στη χώρα να επιστρέψει στην ομαλότητα, ενώ υπογράμμισε πως μπορεί να υπάρξουν πολιτικές για να αντισταθμίσουν τα υφεσιακά μέτρα. «Εκεί είναι το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί είναι το στοίχημα αυτής της κυβέρνησης και δεν είναι στο να ανατραπεί η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Βούτσης. 


 


«Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία εξαέρωση καταθέσεων, δεν βρισκόμαστε σε κοινωνική καταστροφή στην οποία οδηγούμασταν από την απίστευτη σκληρότητα τιμωρητικής υφής ενός μέρους ηγετικού των στελεχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσα στην Ευρώπη δημιουργήθηκαν ρωγμές και τέθηκαν επί της ουσίας τα ζητήματα πάνω στο τραπέζι. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα και της ελληνικής κυβέρνησης, που εκπροσώπησε αυτή την αντίσταση στις στρατηγικές της λιτότητας, θα φανεί τώρα και κυρίως θα φανεί στο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Ανέφερε ακόμα: «Με ανησυχεί η δύσκολη και κακή συμφωνία, την οποία όμως θα στηρίξουμε και το ξέρει αυτό και ο πρωθυπουργός, που πήρε την ευθύνη. Θα πάρουμε όλοι μαζί την ευθύνη να στηριχθεί μια συμφωνία στην οποία θα πρέπει να βρεθούν τα κοινωνικά αντίμετρα που να δώσουν μια προοπτική στον κόσμο για να μην οδηγηθεί σε παραπέρα ανθρωπιστική κρίση».

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε επώδυνες και σκληρές τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες. Υπογράμμισε πάντως την ανάγκη να προχωρήσουν οι αποφάσεις «που θα διευκολύνουν στο να μπει η χώρα σε μια μεγαλύτερη κανονικότητα» και εκεί, πρόσθεσε, «όλοι θα κριθούν».Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X