Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Τι ετοίμασε ο Τουσκ στους καλεσμένους τους στις Βρυξέλλες;
Τι ετοίμασε ο Τουσκ στους καλεσμένους τους στις Βρυξέλλες; thumbnail

Τι ετοίμασε ο Τουσκ στους καλεσμένους τους στις Βρυξέλλες;

Η Σύνοδος Κορυφής της Κυριακής ήταν μία από τις πλέον κουραστικές για τους ηγέτες αφού συνεδρίαζαν για 17 ολόκληρες ώρες.


Και επειδή πολλοί αναρωτιούνται πως άντεξαν με άδειο στομάχι τόσες ώρες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόλαντ Ντουσκ είχε φροντίσει για το φαγητό τους.


Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις Βρυξέλλες ο κ.Τουσκ είχε φροντίσει να  κάθε δύο-τρεις ώρες να μπαίνουν στην αίθουσα πιατέλες με φρούτα (ανάμεσα τους και ελληνικά ροδάκινα), τα οποία οι ηγέτες καταβρόχθιζαν. Βέβαια τα φρούτα ήταν για να τους περιορίσουν λίγο την όρεξη, καθώς το κυρίως μενού ήταν ψητό κοτόπουλο με πουρέ, ενώ για αλλάξει η γεύση μετά το φαγητό, στους ηγέτες της Ευρωζώνης προσφέρθηκε και σορμπέ λιμοντσέλο.


Γκρίνια, αν και έγινε απόλυτα σεβαστή, προκάλεσε η παράκληση της Λιθουανής να μην κάπνισε στην αίθουσα. Ετσι κάθε τόσο άνοιγε η πόρτα και όλο και κάποιος έβγαινε προκειμένου να καπνίσει περνούσε έξω.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X