Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Οι ελληνικές ομάδες αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού, εν όψει της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Οι πρωταθλητές ξεκινάνε τα φιλικά την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στην Αυστρία, όπου αντιμετωπίζουν στις 19:15, την FK Dukla Praha. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου.
Τρεις ημέρες μετά, το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 19:00, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Caykur Rizespor και ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου.
Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, το σκηνικό θα μεταφερθεί στην Ελβετία, όπου οι ερυθρόλευκοι στις 20:00, θα αντιμετωπίσουν την Εθνική ομάδα του Κατάρ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
Όλους τους αγώνες, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και μέσω της υπηρεσίας Nova GO ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του WEB TV του Novasports.gr
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα