Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Τι να κάνω για να ερωτευτώ αυτό το καλοκαίρι;
Τι να κάνω για να ερωτευτώ αυτό το καλοκαίρι;  thumbnail

Γιάννα, 25 ετών

Τι να κάνω για να ερωτευτώ αυτό το καλοκαίρι;

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που δεν είναι πολύ ανοιχτός να ερωτευτεί το καλοκαίρι δεδομένου ότι εγώ προσωπικά δεν έχω ερωτευτεί κανέναν στις διακοπές όπως διαβάζω στα άρθρα και πιστεύω ότι είναι ένα παραμύθι έτσι για να φτιάχνουμε τη διάθεσή μας πριν φύγουμε μαζί με τη βαλίτσα…


Σας ευχαριστώ. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος -ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός. Αγαπητή αναγνώστρια:


 

Δεν είναι ξεκάθαρο αν έχετε ερωτευτεί αυτό το καλοκαίρι ή αν έχετε θυμώσει με τις υποσχέσεις που μπορεί να περιέχουν τα άρθρα για καλοκαιρινούς έρωτες. Αν μιλάτε δηλαδή για μια επιθυμία σας που δεν γίνεται πραγματικότητα παρ'όλες τις "υποσχέσεις" ή αν "τελικά την πατήσατε κι εσείς". Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας είναι ένα καθολικό φαινόμενο που εξατομικευεται για να νιώθει ο καθένας μας μοναδικός. Μήπως όμως έχετε ερωτευτεί και η μοναδικότητα του συναισθήματος είναι τόσο έντονη που δε θέλει να χάσει τη μοναδικότητα και την ιδανικότητά της; Γιατί αυτός είναι συνήθως ένας καλός λόγος να μην περάσετε στον επόμενο έρωτα.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X