Φορτούνης: «Νίκες ακόμα και στα φιλικά»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ εκεί όπου ο Μάκο Σίλβα βάζει τις βάσης της νέας ομάδας των πρωταθλητών ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου.
Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται προκειμένου να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη στην έναρξη της σεζόν. Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ρόστερ των πρωταθλητών και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Μάρκο Σίλβα και τις πρώτες του εντυπώσεις, μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για το το φιλικό με την Ντούκλα Πράγας.
Αναλυτικά:
Φέτος είσαι από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα. Θα παίξει ρόλο αυτό στο να δούμε έναν καλύτερο Φορτούνη;
«Είναι πάρα πολύ καλό να βρίσκεται από το ξεκίνημα με την ομάδα. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους συμπαίκτες του, προετοιμάζεσαι μαζί τους, ξέρεις τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είσαι πιο έτοιμος».
Έχετε συμπληρώσει πλέον τέσσερις ημέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον Μάρκο Σίλβα;
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλες τις μέρες. Ο προπονητής είναι καινούργιος και είναι να λογικό να προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα. Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι σύμμαχός μας. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε πολλά και θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
Αύριο είναι το πρώτο φιλικό απέναντι στην Ντούκλα Πράγας. Τι να περιμένουμε;
«Εντάξει είναι το πρώτο φιλικό της σεζόν, μέσα στην προετοιμασία. Συνεπώς δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα, διότι είμαστε όλοι αρκετά κουρασμένοι. Θα τα δώσουμε όλα όμως, διότι είμαστε Ολυμπιακός και μπαίνουμε για να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο».

Σχετικά άρθρα