Θεοδωρίδης: «Στο τέλος θυμούνται μόνο τον πρωταθλητή»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ τόνισε ότι δεν έχει καμία σημασία το πρόγραμμα. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε ότι στο τέλος δεν θυμούνται τον πρωταθλητής χειμώνα αλλά τον πρωταθλητή της χρονιάς, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα έχει να δώσει 30 μάχες.
Αναλυτικά:
«Καμία σημασία δεν έχει το πρόγραμμα για εμάς. Και 15 αγώνες εκτός έδρας σερί να δίναμε, εμείς θα το αντιμετωπίζαμε σαν Ολυμπιακός. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, όμως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε και τους 2 τίτλους, δεν το συζητάμε. Ταυτόχρονα, θέλουμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη και το Champions League.
Δε μας απασχολεί το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του Σεπτέμβρη ή του χειμώνα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι στο τέλος να πάρουμε εμείς τον τίτλο. Όλοι θυμούνται τον πρωταθλητή στο τέλος.
Θεωρώ πως είναι καλό το γεγονός πως παίζουμε και τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, γιατί στον δεύτερο θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός, τα παιδιά είναι γυμνασμένα, έχουμε ένα προπονητή που, από τις πληροφορίες που έχω, είναι νέος και εργατικός. Θα πάρουμε και κάνα δύο παίχτες, ο πρόεδρος ξέρει τι θα κάνει και είναι ο μόνος που βάζει το χέρι στην τσέπη.
Θα αγωνιστούμε με 30 ομάδες και θα δώσουμε 30 μάχες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, και ισοπαλία να πάρουνε με τον Ολυμπιακό θα το συζητάνε για χρόνια.
Τώρα, θέλω να πω δύο κουβέντες για τα πολιτικά. Είδαμε ορισμένες ωραίες κινήσεις τις τελευταίες μέρες στην πολιτική σκηνή, όλοι στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Ήταν ξεκάθαρο πως ο κόσμος θέλει Ευρώπη και ευρώ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήμασταν όλοι τόσο ενωμένοι όσο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τότε θα ζούσαμε πολύ καλύτερα».

Σχετικά άρθρα