Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Παρατάθηκε έως και αύριο η τραπεζική αργία
Παρατάθηκε έως και αύριο η τραπεζική αργία thumbnail

Παρατάθηκε έως και αύριο η τραπεζική αργία

Με νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη η τραπεζική αργία και παράλληλα διευρύνονται οι τραπεζικές εργασίες που επιτρέπονται.


Συγκεκριμένα, τα υποκαταστήματα των τραπεζών που λειτουργούν μπορούν να πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων και οι εξής εργασίες:  • α) Η άπαξ καταβολή ποσού εκατόν 120 ευρώ στους συνταξιούχους, στους οποίους δεν έχει καταβληθεί.  • β) Οι πληρωμές: i) ληξιπρόθεσμων και τρεχουσών δόσεων από τη χρήση πιστωτικής κάρτας και από κάθε είδους δάνειο, και ii) οφειλών προς το Δημόσιο, προς τις ΔΕΚΟ, προς ασφαλιστικούς οργανισμούς και προς ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, με κατάθεση μετρητών ή με εντολή μεταφοράς χρηματικού ποσού από τραπεζικό λογαριασμό.  • γ) Η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων από λογαριασμό ταμιευτηρίου ή όψεως σε άλλο αντίστοιχο λογαριασμό που τηρείται στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα. 


Σημειώνεται ότι οι πράξεις που αναφέρονται στις παραγράφους β και γ θα παρέχονται και μετά την 16η Ιουλίου.


Τέλος, μεταφέρεται η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών στην Γενική Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών. 


efsyn.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X