Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / To φιλί στο σεξ πρέπει να είναι διαφορετικό: Δείτε πώς να το κάνετε
To φιλί στο σεξ πρέπει να είναι διαφορετικό: Δείτε πώς να το κάνετε  thumbnail

To φιλί στο σεξ πρέπει να είναι διαφορετικό: Δείτε πώς να το κάνετε

Μερικές φορές, ένα από τα άγρια αυτά "παθητικά" φιλιά μπορεί να είναι συναρπαστικό. Ξέρετε για ποιο σας μιλάω: όταν εκείνος την αρπάζει στην αγκαλιά του και "λιώνει τα χείλη του επάνω της". Αν η γυναίκα σας έχει το προνόμιο να απολαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά τέτοια φιλιά -πράγμα που δεν συμβαίνει με τις περισσότερες κοπέλες- τα περισσότερα φιλιά σας πρέπει ν’ αρχίζουν με χαμηλότερους τόνους πά­θους.


Κι αυτοί οι τόνοι ανεβαίνουν σιγά σιγά. Βασικός κανό­νας της ερωτικής συμπεριφοράς σας να είναι η απλότητα. Χαϊδέψτε τα χείλη της με τα δικά σας. Εξερευνήστε με πολλή λεπτότητα το περίγραμμα των χειλιών της, πρώτα με τα χείλη σας και μετά με την άκρη τη γλώσσας σας. Κάνετέ την να σας ακολουθήσει σ’ αυτό που επιδιώκετε.


Όταν την φιλάτε, πρέπει η γλώσσα σας να την παρασύρει αναπόφευκτα στη σκέψη της σεξουαλικής πράξης. Οι σκέψεις αυτές είναι αναπόφευκτες. Το φιλί τής προσφέρει έναν πρό­λογο εκείνων που θα επακολουθήσουν.


Γλιστρίστε την άκρη της γλώσσα σας -και μόνο την άκρη- ελαφρά και αργά πάνω στα χείλη της και γύρω τους. Όχι ανάμεσα στα χείλη της, όχι ακόμα. Συγκεντρωθείτε. Λώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να νιώσει ολοκληρωτικά την εμπειρία της επικοινωνίας μέσα από τις απαλές κινήσεις των χειλιών και της γλώσσας. Μη βιάζεστε! Σας το ξαναείπα, το ξέρω, αλλά είναι τόσο σημαντικό αυτό, ώστε, όσες φορές και να το πω, θα είναι λίγο. Η πιο ικανοποιητική ερωτική πράξη μοιάζει με την εισαγωγή ενός μουσικού έργου: αρχίζει με χαμηλούς τόνους που σε βάζουν στο θέμα, χωρίς να το αποκαλύπτουν σ’ όλη τη διάστασή του. Και, καθώς προχωρά- ει, εντείνεται συνεχώς, ώσπου, στο αποκορύφωμά του, έρχεται η μεγάλη έκρηξη από την πίεση που μαζευόταν τόση ώρα.


Στην ερωτική πράξη, οι πιέσεις που δημιουργούνται απο­τελούν ένα εξαιρετικά μεγάλο μέρος της απόλαυσης. Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάχει καμιά βιασύνη, ειδικά για τη γυναίκα. Λλλά κι εσείς, έχετε μεγάλο κέρδος αν πηγαίνετε αργά. Όσο περισσότερο χρόνο και περισσότερη προσοχή καταβάλλετε στο άναμμα της φωτιάς της, τόσο περισσότερο εκείνη θα συμβάλει στις εκρήξεις, όταν φτάσει η ώρα της. Άλλωστε, αυτό δεν επι­θυμούσατε;


Όταν κάνετε τη γλώσσα σας να εισδύσει ανάμεσα στα χεί­λη της, κάντε το πραγματική είσδυση, μη σπρώχνετε απλώς τη γλώσσα σας μέσα στο στόμα της. Θυμηθείτε πως εκείνο που αναπαριστάνετε με τη γλώσσα σας, καθώς εισέρχεται ανάμεσα στα χείλη της, είναι η ίδια η σεξουαλική πράξη. Εξακοντίστε τη γλώσσα σας ανάμεσα στα χείλη της. Μόνο την άκρη της γλώσσας. Στην αρχή εισδύστε μόνο στα χείλη της. Η γλώσσα σας ζητά την άδεια της εισόδου, δεν γκρεμίζει την πύ­λη. Κάνετέ την να υποκύψει στην αίτησή σας.


Θα μπορέσετε να το καταλάβετε αυτό όταν φτάσει η στιγ­μή. Μπορεί ν’ ανοίξει εντελώς το στόμα της για να δεχτεί τη γλώσσα σας, ή να χαλαρώσει απλώς τα χείλη της για να σας επιτρέψει να εισδύσετε ανάμεσά τους. Από το σημείο αυτό και πέρα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα – όλα πολύ δια- σκεδαστικά, αλλά και ερεθιστικά. Μπορεί να της αρέσει να σας νιώθει ν’ απλώνετε τη γλώσσα σας όσο περισσότερο μπο­ρείτε μέσα στο στόμα της. Μπορεί να την πιέσει με την γλώσ­σα της επάνω στον ουρανίσκο της και να την βυζάξει δυνατά, σαν να πρόκειται για καραμέλα. Αν η γλώσσα σας δεν διεισδύσει τόσο βαθιά, μπορεί να τη συναντήσει με τη δική της και να παίξετε έτσι γοητευτικά παιχνίδια, "κυνηγώντας" και αγγί­ζοντας ο ένας τη γλώσσα του άλλου, αφήνοντάς την, αν το θέλει, να εισδύσει με τη γλώσσα της στο δικό σας στόμα, "αντιστρέφοντας τους ρόλους" – σημάδι της διέγερσής της.


Ενώ θα την φιλάτε, θα πρέπει να κάνετε κάτι και με τα χέρια σας. Εκείνη θέλει να τα χρησιμοποιείτε. Χρησιμο­ποιείστε τα καλά και η αντίδρασή της στο φιλί σας θα είναι κάτι που ξεπερνά ακόμα και τα πιο τολμηρά όνειρά σας. Ξέρω τι θέλετε να κάνετε τώρα με τα χέρια σας. Αλλά, στο στάδιο αυτό, κρατήστε τα ακόμα μακριά από το σουτιέν και τη φού­στα της. Αργότερα θα έχετε άφθονο χρόνο γι’ αυτά. Και δεν χρειάζεται να κρεμιέστε επάνω της. Δεν έχει καμιά πρόθεση να σας φύγει. Δοκιμάστε να πάρετε απαλά το πρόσωπό της στα χέρια σας, για να συναντήσετε τα χείλη της. Μετά αφήστε τα δάχτυλά σας να κυλήσουν πάνω στα μάγουλα, στο λαιμό, στ’ αυτιά της και σ’ άλλα σημεία του προσώπου της. Ή, εξερευνήστε με τα δάχτυλά σας την καμπύλη των ώμων της, τους μυς που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής της στήλης, την κοιλότητα της μέσης της. Αφήστε τα χέρια σας να περιπλανώνται παντού. Μετακινείστε τα σ’ όλο το μήκος της εξω­τερικής επιφάνειας των μηρών της, μέχρι τη μέση της. Χαϊδέψτε την με τα δάχτυλά σας πάνω από τους γοφούς και την κοιλότητα της ράχης της, τραβώντας την προς το σώμα σας.


Λουίζα Μπενρτ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X