Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Επηρεάζονται συναισθήματα, σχέσεις, συνεργασίες και συναναστροφές!
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Επηρεάζονται συναισθήματα, σχέσεις, συνεργασίες και συναναστροφές! thumbnail

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Επηρεάζονται συναισθήματα, σχέσεις, συνεργασίες και συναναστροφές!

τις 13 Ιουλίου 2015, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με το Κρόνο από το Σκορπιό, θυμίζοντας εκείνα τα… παγωμένα πρωινά τοπία του χειμώνα, που κάτω από τον πάγο διατηρούν μία απόμακρη ομορφιά! Μέχρι το τέλος του μήνα περίπου επηρεάζονται συναισθήματα, σχέσεις, συνεργασίες, συναναστροφές και γενικότερα η ομαλή ροή της καθημερινότητας μας.

 

Η νοοτροπία που πηγάζει από την όψη τετραγώνου, ωστόσο, πως τη ζωή πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά, χωρίς επιπολαιότητες, είναι υπερβολική, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να κλείσουμε τη χαρά και την αισιοδοξία απ’ έξω. Ο έρωτας φοράει το μανδύα της σοβαρότητας, όχι αυτή του ασύδοτου και επιπόλαιου συναισθήματος, αλλά αυτού που φέρνει μαζί και μία αίσθηση καθήκοντος, μία ευθύνη γενικότερα για το μέλλον.

 

Συγκρούσεις, διαφορές και αδιαλλαξία μας περιμένει μέχρι το μέσο του καλοκαιριού, με πολλά ζευγάρια να ψάχνουν απεγνωσμένα για μία χρυσή τομή. Για πολλούς θα βρεθεί, σε άλλους όμως θα γίνει μία άλλου είδους βαθιά τομή, που θα παραμείνει καιρό. Κάποιοι θα βρουν το δυνατό τους σημείο, αυτό που τους κάνει σαν ζευγάρι αλώβητους, ενώ άλλοι θα ανακαλύψουν πως… ποτέ δε διέθεταν κάτι τέτοιο.

 

Παράλληλα, κάτω από αυτή την όψη δημιουργούνται σχέσεις και γνωριμίες, με σκοπό κάποιοι να αναδυθούν κοινωνικά ή επαγγελματικά μέσα από αυτές, βολικές, συμφέροντος και αποδεκτές από την κοινωνία. Βέβαια, όταν τα κριτήρια για τη σύναψη σχέσης είναι άλλα από την ένταση του συναισθήματος, ο χώρος για το ρομαντισμό έχει χαθεί χωρίς δεύτερη ευκαιρία.

 

Ακόμα και στη καθημερινή μας ζωή, ό,τι σχετίζεται με αγάπη, έρωτα, χρήματα, κοινωνική ζωή, πράγματα που αντιπροσωπεύονται δηλαδή από την Αφροδίτη, περνάνε από ένα φίλτρο προσγείωσης, δύσκολης επιλογής, αυστηρότητας και στέρησης. Ο Κρόνος περιορίζει τα έσοδα, τα έξοδα και γενικά τη καλοπέραση. Λίγα και καλά προστάζει, με σύνεση και με μέτρο.

 

Αν υπάρχουν συνεργασίες ή οικονομικά ανοίγματα, ενδέχεται να έρθουμε σε ρήξη με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη, καθώς μας διακατέχει μία έπαρση και μια αδιαλλαξία. Λιτότητα, οικονομία και εγκράτεια προστάζει η όψη αυτή, ακόμα και στον έρωτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/afroditi-tetragono-kronos-14-iouliou-2015.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X