Προσπάθεια για Μουνιέ και Νέτο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια να αποκτήσει δύο βασικούς εδώ και καιρό στόχους του για την ενίσχυση του ρόστερ. Τον Λουίς Νέτο για την άμυνα και τον Αντονί Μουνιέ για την επίθεση.

Για τον διεθνή Πορτογάλο στόπερ οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για επαφές με την Ζενίτ, διερευνώντας εάν υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί με μεταγραφή ή έστω με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Η ρωσική ομάδα έχει περιορισμό στη χρησιμοποίηση ξένων παικτών, έχει ήδη δέκα στο ρόστερ της και ίσως η παραχώρηση του Νέτο να τη διευκολύνει.

Για τον 27χρονο Γάλλο εξτρέμ ο Ολυμπιακός έχει προσυμφωνήσει με την Μονπελιέ και αυτές τις μέρες είναι σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προσπαθώντας να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να υπάρξει προσέγγιση στις οικονομικές απαιτήσεις του.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση της κατάλληλης λύσης για τη θέση του σέντερ φορ, της τρίτης μεταγραφικής επιδίωξης του Ολυμπιακού βάσει της συζήτησης που έχει γίνει με τον προπονητή, ο οποίος έχει κάνει και σχετικές προτάσεις.

Σχετικά άρθρα