Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;   thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Κλείσε με θόρυβο την πόρτα πίσω σου και μη γυρίσεις να κοιτάξεις ένα άτομο ξανά, αν βλέπεις ότι δεν παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι. Αυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκοπείς μια και καλή και να αναζητήσεις, κάτι καινούργιο και πιο συγκλονιστικό που θα σου τονώσει το ερωτικό ενδιαφέρον, γι' αυτό μη χάνεις το χρόνο σου με το παλιό και φθαρμένο.
Σε σχέση: Ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο σύντροφός σου θα σε επηρεάσει αρκετά και θα σε βάλει σε σκέψεις και για τα δικά σου κι αν πράττεις σωστά ή όχι.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά κι ίσως αναγκαστείς να αλλάξεις αντιλήψεις, νοοτροπία και απόψεις που δεν σε βοηθούν να πας μπροστά, αντίθετα σε κρατούν πίσω στα ερωτικά σου και καταλήγεις να κάνεις συνεχώς γύρους από τα ίδια ή παρεμφερή άτομα και προκοπή δε βλέπεις. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να το πάρεις αλλιώς;
Σε σχέση: Αν αναγκάζεσαι να έρχεσαι σε επαφή με ένα άτομο από το συγγενικό περιβάλλον, το δικό σου ή του συντρόφου σου και δε θέλεις, οφείλεις να του το ξεκαθαρίσεις για να μην πιέζεσαι.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Κινητοποιείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις με τη Νέα Σελήνη που κατά ένα μεγάλο ποσοστό αφορούν στα ερωτικά σου αλλά για να είναι σωστές θα πρέπει να απομονώσεις το συναισθηματικό σου κομμάτι και να δεις πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα. Αν είσαι σε φόρτιση, δεν θα μπορέσεις να διακρίνεις το λάθος και ίσως δεν το αποφύγεις στο τέλος.
Σε σχέση: Τα οικονομικά σου θα δεχτούν ένα ισχυρό πλήγμα ή δε θα πάρεις κάποια χρήματα που υπολόγιζες κάτι που θα αναγκάσει να αλλάξεις τα πλάνα που έκανες με το ταίρι σου για το άμεσο μέλλον.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Μην σκαλίζεις τη στάχτη να ξαναβρείς φωτιά γιατί ο έρωτας με ένα άτομο που μπορεί να ξαναεμφανιστεί τώρα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, έχει τελειώσει. Δεν χρειάζεται να βάλεις τον εαυτό σου σε τέτοια συναισθηματική διαδικασία, επειδή είσαι μόνος/η ιδιαίτερα αν έχεις βιώσει περισσότερο κακές παρά καλές στιγμές μαζί του. Γύρισε την πλάτη στο παρελθόν και κοίτα μπροστά.
Σε σχέση: Επηρεάζει από τη Νέα Σελήνη και ίσως μέσα από μια κυκλοθυμική κι έντονη συμπεριφορά να βγάλεις την ανάγκη σου για αλλαγή στη σχέση σου, ώστε να γίνει πιο συναισθηματική, αποζητώντας την απεριόριστη αγάπη και αφοσίωση του συντρόφου σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Το να καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία, εξαρτάται από το πόσο μετρούν για σένα τα συναισθήματα που ζεις και μοιράζεσαι με ένα άτομο κι όχι το αν έχει οικονομική επιφάνεια, υψηλή θέση και σου κάνει τα χατίρια. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα αλλά, μόνο με αυτά, η καρδιά σου μόνιμα θα χτυπάει πολύ πιο αργά απ' ό,τι αν ήταν γεμάτη έρωτα.
Σε σχέση: Επιζητάς την καλοπέραση και απεχθάνεσαι τη μιζέρια αλλά είναι δύσκολοι οι καιροί κι ίσως ο σύντροφός σου να μην μπορεί να σε ικανοποιήσει πλήρως. Δείξε κατανόηση και μην αφήνεσαι να σε επηρεάζει ψυχολογικά.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Αν αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου με το στυλ «τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι..» τότε σίγουρα θα διαπιστώσεις ότι την τρέχουσα χρονική περίοδο η σούμα δε θα σου βγαίνει. Το ότι φοβάσαι να δεθείς πολύ συναισθηματικά μήπως χάσεις τον εαυτό σου, ίσως εκπέμπεται και προς τα έξω, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν με ένα άτομο και μη φρενάρεσαι συνέχεια, αναλύοντας το κάθε τι.
Σε σχέση: Θα έρθεις πολύ κοντά με κάποιους φίλους σου και θα μοιραστείς όμορφες στιγμές, κάτι που θα ευνοήσει και τη σχέση σου, αφού θα είσαι ανοιχτός/η να μιλήσεις για αυτή και τα θέματά της και να δεχτείς συμβουλές ή και μια άλλη γνώμη πιο «ειδικών».


 
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/76824-erotiko-oroskopio-16-7#ixzz3g2woRpqo

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X