Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η ερωτική απογοήτευση και πως την αντιμετωπίζουν τα ζώδια
Η ερωτική απογοήτευση και πως την αντιμετωπίζουν τα ζώδια thumbnail

Η ερωτική απογοήτευση και πως την αντιμετωπίζουν τα ζώδια

Τα ζώδια και η ερωτική απογοήτευση


Ο έρωτας δεν έχει μόνο τα καλά του, αλλά έχει και αυτές τις έντονες, δυνατές και πολύ απογοητευτικές στιγμές, που σε κάνουν να κλαις, να είσαι πάνω από το τηλέφωνο, να μουντζώνεσαι για τα λάθη που έχεις κάνει ή ακόμα και να ακούς… καψουροτράγουδα, που όλα νομίζεις ότι έχουν γραφτεί για την περίπτωσή σου!


Ο έρωτας λοιπόν συχνά μπορεί να συνοδεύεται και από έναν βαρύ νταλκά, είτε γιατί μπορεί να βρίσκεσαι σε μία μπερδεμένη ερωτική ιστορία, είτε πιθανότατα έχεις μπλέξει τα μπούτια σου ή πολύ απλά επειδή χώρισες ή δεν έχεις την αναμενόμενη ερωτική ανταπόκριση! Κάθε ζώδιο περνά ερωτικούς… νταλκάδες για διαφορετικούς λόγους και ο τρόπος που σκέφτεται ή και αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι διαφορετικός.

 

Ας δούμε λοιπόν με χιούμορ τους ερωτικούς νταλκάδες όλων των ζωδίων και ας χαμογελάσουμε με αυτούς! Εξάλλου, όταν μας περάσουν, πάντα θυμόμαστε αυτές τις περίεργες, δραματικές ερωτικές στιγμές και το κλάμα που ρίξαμε, γίνεται πλέον γέλιο…

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν πληγωθεί το "εγώ" του Κριού, τότε έχει μεγάλους ερωτικούς νταλκάδες. Πώς μπορεί όμως να συμβεί αυτό; Μπορεί να είχε "σιγουράκι" έναν έρωτα που βίωνε με έναν άνθρωπο και να θεωρούσε ότι έδεσε τον γάιδαρό του, μέχρι που ήρθε η στιγμή που έφαγε τα μούτρα του και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα! Οι περισσότεροι ερωτικοί νταλκάδες ενός Κριού οφείλονται στο γεγονός ότι ο σύντροφος που ο ίδιος απομάκρυνε, προχώρησε τη ζωή του! Είναι πολύ βαρύ για έναν Κριό να παραδεχτεί ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, ότι δεν περνάει πλέον η… μπογιά του στο άτομο που κάποτε τον παρακαλούσε! Τι κάνει ένας Κριός όταν έχει ερωτικό νταλκά; Βρίζει, φωνάζει και επιπλέον, προσπαθεί να ξεγελάσει όλους τους φίλους και τους γνωστούς, δείχνοντας πως αυτός περνάει τέλεια και ότι πλέον το έχει ξεπεράσει…

Ζήτησε από τους αστρολόγους μας να σου πουν, όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να περάσει ερωτικό νταλκά, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ουσία όμως είναι μία: Είναι πολύ βαρύ για έναν Ταύρο να νιώσει ότι δεν έχει συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια με το άτομο που νιώθει ερωτευμένος. Η ζήλια είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για να κάνει τον Ταύρο να βρεθεί σε νταλκά. Η σκέψη ότι το άτομο που τόσο πολύ ποθεί και λαχταρά, βρίσκεται στα χέρια κάποιου άλλου ανθρώπου, του γίνεται εμμονή και τρώει τα λυσσιακά του! Αν η σκέψη αυτή, επιβεβαιωθεί κιόλας, τότε έχουμε πρόβλημα… Ο Ταύρος θα κλειστεί στο σπίτι, δεν θα θέλει να δει κανέναν, θα το ρίξει στο φαγητό και στην τηλεόραση, μέχρι να μην του κουμπώνουν τα παντελόνια, για να έρθει η ώρα να πάρει την απόφαση να βάλει επιτέλους τέλος!

Ζήτησε από τους αστρολόγους μας να σου πουν, όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να έχουμε πει ότι ο Δίδυμος είναι πολύ ανάλαφρος και προοδευτικός στα ερωτικά του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες στιγμές δεν την πατάει και άσχημα. Το καλό είναι ότι οι ερωτικοί νταλκάδες δεν του κρατούν για πολύ… Ο Δίδυμος θα φάει τρελό κόλλημα στα ερωτικά του, αν μπλεχτεί με ένα άτομο που του κάνει τη ζωή δύσκολη, που δεν του δίνει στο πιάτο όλα όσα ο ίδιος ζητά. Επειδή γενικότερα του αρέσουν τα δύσκολα και εμπλέκεται σε μπερδεμένους έρωτες, θα του τύχει αρκετές στιγμές στη ζωή του να έχει βαρύ νταλκά, για ένα άτομο που ο ίδιος έχει ερωτευτεί, αλλά το άτομο αυτό ήδη έχει κάποιον άλλον σταθερό δεσμό στη ζωή του! Πώς καταλαβαίνεις ότι ο Δίδυμος περνά ερωτικό νταλκά; Το ρίχνει στις κραιπάλες, στα ξενύχτια και φλερτάρει συνέχεια, προκειμένου να ξεχαστεί. Άλλωστε, είναι της άποψης πως “ο έρωτας με έρωτα περνάει”!

Ζήτησε από τους αστρολόγους μας να σου πουν, όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου, εγώ παρέα θα κάνω με τον πόνο μου…" τραγουδά ένας Καρκίνος, ενώ βρίσκεται σε ερωτικό νταλκά! Δεν είναι και τόσο περίεργο να δεις έναν Καρκίνο να κλαίει και να χτυπιέται για έναν έρωτα που έληξε άδοξα, ενώ επένδυε σε αυτόν! Ο λόγος που περνά τις περισσότερες φορές "νταλκά" είναι επειδή υπήρξε κάποιο δραματικό τέλος σε μία σχέση του, ή πολύ απλά γιατί ερωτεύτηκε το λάθος άνθρωπο. Σε μία τέτοια περίπτωση λοιπόν ο Καρκίνος θέλει τον χρόνο του για να το ξεπεράσει. Θα είναι κλεισμένος χαζεύοντας φωτογραφίες, ακούγοντας τραγούδια και βλέποντας ενθύμια. Τη μία στιγμή μπορεί να εκλιπαρεί για μία επανασύνδεση και την άλλη στιγμή ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για όλες τις θυσίες που έκανε και ορκίζεται ότι δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος. Έλα όμως που, μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο και πάλι, οι νταλκάδες γρήγορα θα φύγουν και ο Καρκίνος θα είναι ξανά και ξανά μεσ’ στα… σορόπια!

Ζήτησε από τους αστρολόγους μας να σου πουν, όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΛΕΩΝ

"Τα ‘δωσα όλα και έμεινα στο άσσο, έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως την μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ"… αυτά λέει ο Λέων, ενώ βρίσκεται σε ερωτικό νταλκά! Εντάξει, μην τον πολυπιστέψεις κιόλας, δεν υποκρίνεται ούτε λέει ψέματα, αλλά είναι στη φύση του να είναι υπερβολικός και να μεγαλοποιεί τα συναισθήματά του! Ο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο περνά ένας Λέων ερωτικό νταλκά, είναι επειδή πήρε ή ένιωσε ότι πήρε απόρριψη. Αυτή είναι μία σπουδαία αιτία, που τον κάνει να πεισμώνει και να ζει το δράμα του σε όλο του το μεγαλείο. Τι κάνει λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις; Αρχικά θα είναι σαν πρωταγωνιστεί σε δραματική ταινία, δεν θα θέλει να βγει, δεν θα θέλει να διασκεδάσει και θα νιώθει πως ήρθε το τέλος. Στη συνέχεια όμως, αρχίζει να βλέπει πεισματικά την όλη κατάσταση, ντύνεται, στολίζεται, βγαίνει και γνωρίζει νέους ανθρώπους, προσπαθώντας να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό ότι "Ναι, περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά"!

Ζήτησε από τους αστρολόγους μας να σου πουν, όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

"Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ", τραγουδά ο Παρθένος όταν είναι σε ερωτικό νταλκά! Μην περιμένεις να τον δεις να σέρνεται για έναν έρωτα που έληξε άδοξα, δεν θα το κάνει, όσο και να στεναχωριέται! Όταν περνά ερωτικό νταλκά, δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες, κλείνεται στον εαυτό του και το ρίχνει στη δουλειά για να ξεχαστεί. Αν τον ρωτήσεις τι έχει, τι έγινε, γιατί είναι έτσι, θα αρχίσει να σου αναλύει και να σου εξηγεί την κατάσταση, δίνοντας ένα κάρο επιχειρήματα για να πείσει και τον εαυτό του ότι αυτό που έγινε ήταν για καλό! Η πιο συνηθισμένη αιτία για την οποία περνά ερωτικό νταλκά ένας Παρθένος, είναι επειδή διαψεύστηκαν τα σχέδιά του σχετικά με την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας, δηλαδή έπεσε έξω σε όσα πίστευε για το “πρόσωπο”. Σε αυτή την περίπτωση του πέφτει αρκετά βαρύ και ο νταλκάς γίνεται ασήκωτος.

Ζήτησε από τους αστρολόγους μας να σου πουν, όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X