Με 4-2-3-1 και 3-5-2 ο ΠΑΟΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη με αντίπαλο την Λοκομοτίβα για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, από το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει με τους Κροάτες.

Ο Τούντορ κατέστρωσε τα πλάνα του μαζί με τους συνεργάτες του για να παρατάξει το κατάλληλο διαθέσιμο σχήμα. Συμφωνα με όσα έδειξε και στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Λοκομοτίβα, ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με την εξής σύνθεση. Ο Ολσεν θα παίξει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα προορίζεται ο Σκόνδρας και αριστερά ο Τζαβέλας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κόστα και Βίτορ.

Στα χάφ θα παίξουν οι Τζιόλης και Κάτσε ενώ ο Κίτσιου θα είναι προωθημένος από την δεξιά πλευρά και ο Μακ από την αριστερή. Ο Πέλκας θα παίξει σε πιο ελευθερο ρόλο και στην κορυφή της επιθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Το 4-2-3-1 θα το εφαρμόζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ όταν αμύνεται η ομάδα.

Αυτομάτως, όταν επιτίθεται ο ΠΑΟΚ η διάταξη θα μετατρέπεται από τους παίκτες σε 3-5-2. Σε αυτή την περίπτωση οι Κίτσιου και Μακ θα παίξουν στα άκρα στο κέντρο ενώ μαζί τους θα είναι οι Τζιόλης, Κάτσε και Σκόνδρας, ενώ οι Πέλκας και Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Σχετικά άρθρα