Επίσημα στη Μπάμπεργκ ο Ζήσης!

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Νίκου Ζήση με τη Μπάμπεργκ. Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα, προπονητής της οποίας είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι, και δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. O Ζήσης θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Ιταλό τεχνικό καθώς έχει προηγηθεί η κοινή τους θητεία σε Εθνική και Ούνιξ Καζάν. Εκτός από τον Ζήση η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιασίν Ιμπντίχι.
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ντανιέλε Μπαϊέζι και ο Αντρέα Τρινκιέρι μού έδειξαν πως με θέλουν σε όλες τις συζητήσεις που είχαμε. Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να παίξω για άλλη μια σεζόν στην Ευρωλίγκα, τη συμμετοχή στην οποία κέρδισε με το σπαθί της η ομάδα. Δεν έχω να πω πολλά τώρα, παρά μόνο να τα δείξω στο παρκέ το Σεπτέμβριο. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε», είπε ο Ζήσης.
Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάμπεργκ, Ρολφ Μπέγερ, είπε: «Ο Νίκος είναι ένας βετεράνος που μπορεί να ηγηθεί της ομάδας μας. Θα είναι ένα σημείο αναφοράς για τους νεότερους παίκτες μας, που θα μας προσφέρει πολλά με την εμπειρία του».

Wir sichern und jede Menge Erfahrung und freuen uns auf zwei Jahre mit @nik683 und Yassin #Idbihi! Hellas und Servus! pic.twitter.com/xLSuV39hOV
— Brose Baskets (@BroseBaskets) July 16, 2015

Σχετικά άρθρα