Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πολλαπλός οργασμός, η απόλυτη εμπειρία ηδονής: Πώς θα το πετύχεις
Πολλαπλός οργασμός, η απόλυτη εμπειρία ηδονής: Πώς θα το πετύχεις thumbnail

Πολλαπλός οργασμός, η απόλυτη εμπειρία ηδονής: Πώς θα το πετύχεις

Πολλαπλός οργασμός Τι είναι και πότε συμβαίνει;
Γράφει ο Ιατρός Ζήσης Παπαθανασίου


Πόσους οργασμούς μπορεί να έχει η γυναίκα κάθε φορά;
Σε σχέση με τον άντρα, η γυναίκα έχει το προνόμιο περισσότερων οργασμών σε μια σεξουαλική επαφή. Ο αριθμός αυτός (1 έως 5 συνήθως) μπορεί να αλλάζει κάθε φορά και ο πρώτος οργασμός είναι πάντα πιο έντονος. Η δυνατότητα αυτή της γυναίκας να έχει περισσότερους οργασμούς πολλές φορές την οδηγεί στο "κυνήγι” των πολλών οργασμών, κάτι που μπορεί να της προκαλέσει μεγαλύτερο άγχος και λιγότερη απόλαυση. Ο λόγος για τον οποίο πολλοί ασχολούνται με τον αριθμό των οργασμών, οφείλεται στο γεγονός ότι αποτελεί στοιχείο που μπορεί να μετρηθεί με αριθμούς, σε αντίθεση με την ποιότητα του οργασμού, για την οποία δεν υπάρχει αντικειμενική βαθμολογία…


Τι είναι ο πολλαπλός οργασμός;


Πολλές γυναίκες έχουν την ιδιότητα να φτάνουν οε οργασμό περισσότερες από μια φορές κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής. 0 πρώτος οργασμός είναι ο πιο έντονος, ενώ οι επόμενοι λιγότερο έντονοι, αλλά πολύ ευχάριστοι επίσης. Οι άντρες δεν μπορούν να έχουν περισσότερο από έναν οργασμό στη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής επειδή το πέος χαλαρώνει.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X