Τούντορ: «Σε επτά μέρες θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε την αποτίμηση της ήττας από τη Λοκομοτίβα, ενώ μίλησε για τον μικρό χρόνο προετοιμασίας που είχε στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Τούντορ:

“Η Λοκομοτίβα ήταν σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι έχουμε λίγο καιρό να προετοιμαστούμε, μία ομάδα θέλει χρόνο για να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο. Οπότε αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε άλλη μία εβδομάδα προετοιμασίας και άλλα 90 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια μας. Σε μία εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι απο΄πλευράς τακτικής, αν και σήμερα ήμασταν καλοί σε τακτικό επίπεδο. Το πρόβλημά μας ήταν στην φυσική κατάσταση. Με οποιαδήποτε ομάδα και να παίξεις χρειάζεται προσπάθεια”.

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα σημείωσε: “Σήμερα δημιουργήσαμε πέντε-έξι κλασικές ευκλαιρίες. Ημασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτό είναι το ρόστερ, αυτό έχουμε. Δεν είναι φυσιολογικό να παίζεις με παίκτες που έχουν μόνο μερικές προπονήσεις στα πόδια τους, όπως για παράδειγμα ο Τζιόλης, αλλά ήταν δική μου επιλογή, όπως και να βάλουμε νεαρούς στην ενδεκάδα. Ο Μυστακίδης και ο Χαρίσης ήταν παραπάνω προετοιμασμένοι, αλλά επιλέξαμε ποδοσφαιριστές με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία”.

Για τους Λούκας και Περέιρα και αν σκέφτεται την επιστροφή τους: “Είναι τελείως διαφορετικό θέμα αυτό. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν αλλάζει την φιλοσοφία μου και την σχέση μου με τους δύο παίκτες”.

Για την ρεβάνς: “Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Σε επτά μέρες θα είμαστε καλύτεροι στη φυσική κατάσταση και θα μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα”.

Για την παρουσία της Λοκομοτίβα: “Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από την Λοκομοτίβα σε μία εβδομάδα. Σήμερα έπιασε το μάξιμουμ της απόδοσής της, ενώ εμείς δεν φτάσαμε στα στάνταρ μας”.

Για τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ: “Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες. Είναι λογικά τα αμυντικά προβλήματα όταν οι Κάτσε και Τζιόλης ακόμη δεν είναι σε θέση  να βοηθούν και επιθετικά και αμυντικά. Θα μπορούσα να ξεκινησω Μαντούρο και Χαρίση, που από πλευράς φυσικής κατάστασης ήταν καλύτερα, ωστόσο, επέλεξα Τζιόλη και Κάτσε γιατί χρειαζόμασταν την ποιότητά τους στον χώρο του κέντρου”.

“Είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα από την ομάδα, αλλά την περίμενα πιο φρέσκια. Ισως έπαιξε ρόλο και η θερμοκρασία, ήμασταν στην Ολλανδία με 20 βαθμούς και ξαφνικά ήρθαμε εδώ. Το είδαμε και με την Ντνίπρο που ήμασταν πολύ καλύτεροι”.

Σχετικά άρθρα