Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πόσο καιρό αντέχει ο άνδρας χωρίς σεξ και πόσο η γυναίκα;
Πόσο καιρό αντέχει ο άνδρας χωρίς σεξ και πόσο η γυναίκα;  thumbnail

Πόσο καιρό αντέχει ο άνδρας χωρίς σεξ και πόσο η γυναίκα;

Είναι ένα ερώτημα που ταλανίζει άντρες και γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει το κάθε φύλο χωρίς σεξ; Η κοινή αντίληψη είναι πως οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο καιρό χωρίς να κάνουν σεξ απ' ότι οι άντρες. Μήπως είναι μύθος; Όχι. Τελικά, νέα έρευνα αποδεικνύει πως είναι πραγματικότητα. 

 

Ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία που άντλησαν από 500 άντρες και 500 γυναίκες. Τα αποτελέσματα, που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Sex Roles, έδειξαν πως μια στις πέντε γυναίκες δεν αντέχει να μην κάνει σεξ  τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Οι άντρες δήλωσαν πως δεν αντέχουν καθόλου να μην κάνουν σεξ. 

 

Η έρευνα έδειξε και κάτι άλλο που ήδη πιστεύαμε. Οι γυναίκες πρέπει να διακατέχονται και από συναίσθημα για να κάνουν σε ενώ οι άντρες δεν φαίνεται να έχουν τέτοιο ζήτημα.

 

Τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, οι παράγοντες συχνότητα και ηλικία έπαιζαν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Και στα δυο φύλα, στις ηλικίες των 20 με 30 έκαναν σεξ καθημερινά. Όσο μεγάλωναν όμως τόσο μειωνόταν και η συχνότητα των επαφών.

 

Το στοιχείο που ίσως δίνει απάντηση στο ερώτημα πόσο καιρό αντέχουν τα δυο φύλα χωρίς σεξ είναι πως το μεγαλύτερο διάστημα που η μέση γυναίκα  δεν έχει κάνει σεξ έφτανε τους 20 μήνες ενώ για τους άνδρες ήταν έξι μήνες.

Πηγή healthview.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X