Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σεξ με έναν άγνωστο: Πώς γίνεται ποιες γυναίκες το κάνουν
Σεξ με έναν άγνωστο: Πώς γίνεται ποιες γυναίκες το κάνουν  thumbnail

Σεξ με έναν άγνωστο: Πώς γίνεται ποιες γυναίκες το κάνουν

Σεξ με άγνωστο: Κορυφαία φαντασίωση των γυναικών


Όπως λέει ο Τζακ Μόριν στο βιβλίο του The Erotic Mind : Για κάποιους ανθρώπους είναι δύσκολο να κάνουν καλό σεξ με κάποιον που αγαπούν. Ίσως αυτό ισχύει και για κάποιες γυναίκες που ενθουσιάζονται στην ιδέα ότι θα κάνουν σεξ με κάποιον άγνωστο που δεν δένονται μαζί τους συναισθηματικά. Αν και οι περισσότερες γυναίκες διεγείρονται περισσότερο όταν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, είναι αρκετές και εκείνες που θέλουν απλά να απολαύσουν τις ορέξεις ενός αρσενικού χωρίς δεσμεύσεις και συναισθήματα. Ο ερωτισμός είναι κάτι πολύ περίπλοκο και οι συνήθειες των ανθρώπων ποικίλουν και καμιά φορά είναι πολύ δύσκολο να ερμηνευτούν. Ας δούμε όμως τι μπορεί να συμβαίνει σε αυτές τις γυναίκες που το πράττουν ή το φαντασιώνονται έντονα.


Είναι πολλές οι γυναίκες που δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το δέσιμο σε μια σχέση. Έρχονται κοντά με έναν άνδρα αλλά δεν φροντίζουν να καλλιεργήσουν τη σχέση τους ώστε να μην γίνουν απλά δυο φίλοι. Κάποιες από αυτές ερμηνεύουν αυτή τη στενή απόσταση ως θάνατο της σεξουαλικής τους ζωής, (συμπεριφορά που θυμίζει περισσότερο άνδρα παρά γυναίκα).


Άλλες πάλι νιώθουν μεγάλη ηδονή όταν επιχειρούν να κάνουν κάτι απαγορευμένο, κάτι το οποίο αγγίζει ακόμα και τα όρια του επικίνδυνου και στρέφονται σε παράνομους δεσμούς, σε έρωτες της μιας βραδιάς στην παραβίαση των κανόνων που πιστεύουν πως τους στερούν την ευτυχία και την απόλαυση. Ο άνδρας λοιπόν που μπορεί να γνωρίσουν σε ένα μπαρ είναι το ιδανικό θήραμα για να εκτονώσουν την καταπίεση ποιυ νιώθουν. Αυτός όμως δεν είναι αναγκαστικά και ο αληθινός δρόμος προς την ελευθερία. Ελευθερία είναι να μπορούμε να ανακαλύψουμε τις πτυχές ενός ανθρώπου ακόμα και σε μια μονογαμική σχέση, να εξερευνήσουμε το σύντροφό μας, να απολαύσουμε τον έρωτα σε κάθε του πτυχή: Από την επιπολαιότητα της αρχικής γνωριμίας μέχρι την ωριμότητα που προσφέρει η πάροδος του χρόνου. Ας μη ξεχνάμε ότι το σεξ είναι ένα εγκεφαλικό ζήτημα και αν πετύχουμε να τον δούμε και εγκεφαλικά, τότε μπορεί πραγματικά να εκπλαγούμε από όσα έχουμε να ζήσουμε και στο κρεβάτι.


Οι σεξουαλικά περιπετειώδεις τύποι γυναικών είναι συχνά και γυναίκες που στο παρελθόν έχουν περιορίσει τις επιθυμίες τους, έχουν νιώσει πολλές ενοχές ή αναγκάστηκαν να δεχτούν τις συνέπειες ενός κακού συντρόφου συναισθηματικά κυρίως και έπειτα και σεξουαλικά. Στη ζωή όμως όλα είναι θέμα επιλογών. Η ώριμη γυναίκα μπορεί να αποφασίσει ποιος είναι ο άνδρας που θέλει να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση μαζί του και ξέρει ποιος δεν την καλύπτει συναισθηματικά και άρα πρέπει να τον απορρίψει. Όπως και να έχει όμως, η επιλογή των επιφανειακών ή περιστασιακών σχέσεων ποτέ δεν μπορεί να είναι κατακριτέα από τη στιγμή που δεν δημιουργεί λειτουργικό πρόβλημα για τη ζωή της ίδιας της γυναίκας. Το μόνο που οφείλει να προσέχει είναι να  παίρνει προφυλάξεις για την αποφυγή μεταδιδόμενων σεξουαλικών νοσημάτων που είναι πιθανόν να συμβεί με την εναλλαγή ερωτικών συντρόφων. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X