Επιλογές από την Ιρλανδία

125. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ 1 1.95

Στο πιό πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λόνγκφορντ. Αυτό που την επηρέασε και την έβγαλε για τα καλά εκτός ρυθμού, ήταν ότι δέχθηκε γκολ μόλις από το τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης. Μπορεί στις αρχές της επανάληψης να έφερε το ματς στα ίσια, αλλά δεν το κράτησε μέχρι τέλους, για να δεχθεί το γκολ πέντε λεπτά πριν από τη λήξη. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Μποέμιανς, που έχει υποχωρήσει πλέον αισθητά στη βαθμολογία, με τον απολογισμό της μέχρι στιγμής εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Μπροστά στο κοινό της μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες
Νίκη μετά από αρκετό καιρό για τη Σλίγκο που επικράτησε της Λόνγκφορντ με 3-2 και έχοντας σκοράρει και τα τρία τέρματα της μέχρι το 35’. Βγήκε από τη γραμμή του υποβιβασμού ωστόσο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να μείνει εκεί καθώς έχει κάκιστες επιδόσεις εκτός έδρας. Δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Μποέμιανς ειδικά απόψε που έχει σημαντικές απουσίες πέντε βασικών παικτών κυρίως σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

127. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΟΒΕΡ 1.65

Μετά από δύο εβδομάδες επιστρέφει στα επίσημα ματς η γηπεδούχος η οποία έρχεται από ήττα με 2-1 κόντρα στην Ντάνταλκ έχοντας πάντως κακή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Παρότι βρέθηκε να χάνει στις αρχές της επανάληψης, ισοφάρισε άμεσα, αλλά δεν το κράτησε, με το γκολ της ήττας να έρχεται λίγα λεπτά πριν από τη λήξη. Παραμένει οριακά έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με διαφορά ασφαλείας έξι βαθμών. Πριν από την ήττα, έτρεχε καλό σερί, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
Βραχύβιο το πέρασμα της από την Ευρώπη της γηπεδούχου, έλαβε τέλος μετά και τη δεύτερη ήττα από τη Σκόντο Ρίγα, εντός έδρας με 2-0. Η εμφάνιση της ήταν καλή και μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, μέχρι να δεχτεί το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και όλα να τελειώσουν οριστικά όταν παραχώρησε ανόητο πέναλτι στη μία ώρα αγώνα. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα τώρα, είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 τη Λάνγκφορντ. Τρέχει νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, με την επίθεση της να αποδίδει εξαιρετικά.
Εχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην αποψινή αντιπαλό της από την οποία παραμένει αήττητη στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Επίσης οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στο όβερ με τέσσερα διαδοχικά την τελευταία διετία.

Σχετικά άρθρα