Καπίνο: «Μεγάλες οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό»

Ο Στέφανος Καπίνο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό το πρωί στο Ζέεφελντ και δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πάντες στην ομάδα, από το επίπεδο του προγράμματος και από τη συνεργασία του με τον Αλέκο Ράντο.
 
Οι δηλώσεις του Καπίνο στο σάιτ του Ολυμπιακού:
 
 
Μίλησέ μας λίγο για την πρώτη σου επαφή με την ομάδα των τερματοφυλάκων και τον Αλέκο Ράντο, εδώ στο Ζέεφελντ.
 
«Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ θετικά. Είναι όλοι καταπληκτικοί επαγγελματίες, από ό,τι είδα και από όσο ξέρω και έμαθα. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα δουλέψω μαζί τους. Όσο για τον κύριο Ράντο, δεν χρειάζεται να πω εγώ. Δείχνει η δουλειά του, τι έχει καταφέρει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι επίσης μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα δουλέψω μαζί του, για να καταφέρω να βελτιωθώ και εγώ, έτσι όπως έχει βελτιώσει όλους τους άλλους τερματοφύλακες, όλα αυτά τα χρόνια».
 
Στην πρώτη σου προπόνηση είχες την ευκαιρία να δουλέψεις τόσο με την ομάδα των τερματοφυλάκων, όσο και με την υπόλοιπη ομάδα, σε δίτερμα και τακτική. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;
 
«Η προπόνηση ήταν πολύ πιεστική. Ο προπονητής είναι απαιτητικός, πράγμα φυσιολογικό από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι όλα είναι υπό έλεγχο και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα