Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Άνδρες υποκριτές: Τα χαρακτηριστικά τους
Άνδρες υποκριτές: Τα χαρακτηριστικά τους  thumbnail

Άνδρες υποκριτές: Τα χαρακτηριστικά τους

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Είμαι εδώ και 2 μήνες σε σχέση με έναν άνδρα συνομίληκό μου και πραγματικά πιστεύω ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, ενώ στην αρχή ήταν πολύ τρυφερός και ευγενικός μαζί μου δεν πάει πολύς καιρός που ξαφνικά είναι απότομος, αργεί στα ραντεβού, είναι αρκετά αδιάφορος και ίσως και ψυχρός στο σεξ. Γιατί το κάνει αυτό; Νομίζω ότι πολλοί άνδρες λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, γιατί;


Στο ερώτημά σας απαντά ο σεξολόγος Ζήσης Παπαθανασίου


Πολλές φορές ο άντρας, στην προσπάθειά του να κατάκτησει μιια γυναίκα και προκειμένου να γίνει αρε­στός, παρουσιάζει ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητά του.  Ο άντρας που καταφεύ­γει σε μια τέτοια στάση έχει συνήθως χαμηλή αυτόεκτίμηση και θεωρεί δεδομένο ότι ο πραγματικός του εαυτός δεν είναι ικανός να συγκινήσει μια γυναίκα Ανάλογα και στο σεξουαλικό τομέα παρασύρεται σε συμπεριφορές που δεν είναι δικές του, προσπαθώντας άλλοτε να φανεί πιο έμπειρος και άλλοτε καλύτερος εραστής, γεγονός που του δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος και μετριάζει τις επιδόσεις του στο σεξ. Βέβαια, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η κακή ή μέτρια επίδοση την πρώτη φορά δεν προδικάζει υποχρεωτικά κακή συνέχεια . Είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίσει έγκαι­ρα ότι η καλύτερη προϋπόθεση για την εδραίωση μιας καλής ερωτικής σχέσης είναι η καλή σχέση με τον ίδιο τον εαυτό του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X