Κάτσε στο pamesports: «Εμείς θα προκριθούμε»

Το αρνητικό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν πτοεί την ψυχολογία των παικτών του “Δικεφάλου”. Η υπόθεση – πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ είναι ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα με σκορ 2-1 από την Λοκομοτίβα. Στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους για να προκριθούν.

Ο Εργκούς Κάτσε με δηλώσεις του στο pamesports για την ήττα από την Λοκομοτίβα και τον αγώνα ρεβάνς που θα ακολουθήσει στην Τούμπα, υποστήριξε με νόημα: «Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που συνέβη. Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα που ήρθε γιατί δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Και αφού δεν βάλαμε πρώτοι το γκολ, ο αντίπαλός μας πήρε προβάδισμα. Το γκολ όμως του Μακ στο τέλος της αναμέτρησης μας κρατά ζωντανούς. Βασικά πιστεύω ότι τελικά εμείς θα προκριθούμε. Πιστεύω πως θα ήμαστε καλύτεροι την ερχόμενη Πέμπτη στη Τούμπα. Δεν αποτελεί δικαιολογία, όμως είναι γεγονός ότι επηρεαστήκαμε από την αλλαγή στις κλιματολογικές συνθήκες, από την Ολλανδία στην Κροατία.

Ξέρουμε πως στεναχωρήσαμε τον κόσμο, όμως δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε διάρκεια σε όλη την σεζόν. Πιστεύω πως στην συνέχεια, θα ήμαστε καλύτεροι. Απλά, θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε στο παιχνίδι μας και να μην δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλό μας, να πετυχαίνει γκολ σε βάρος μας. Ο χρόνος είναι υπέρ μας, χρειαζόμαστε την νίκη- πρόκριση την άλλη Πέμπτη με αντίπαλο την Λοκομοτίβα και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα