Όβερ υψηλού ρίσκου από την Αργεντινή

233. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ-ΚΟΡΚ 2 1.55
Ασταθής ομάδα οι γηπεδούχοι οι οποίοι τον τελευταίο μήνα δείχνουν εκτός φόρμας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα νίκησαν μόνο την Μποέμιαν έχοντας χάσει στα άλλα τρία. Ανησυχητικό το γεγονός ότι βγάζει πολλά αμυντικά προβλήματα που έγιναν εμφανέστατα στην πρόσφατη εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την (τότε) προτελευταία Σλίγκο Ρόβερς. Απεναντίας η Κορκ είναι σταθερή τόσο μπροστά στο κοινό της όσο και εκτός που παραμένει αήττητη με απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντάνταλκ με τον μάνατζερ Κάζινς να θεωρεί ότι οι εννέα βαθμοί -με ένα ματς λιγότερο- μπορούν να καλυφθούν έως το φινάλε της σεζόν στην Ιρλανδία. Η Κορκ έχει υπέρ της και την παράδοση καθώς είναι αήττητη στο “Σίτι Κόλινγκ” την τελευταία δεκαετία.

217. ΟΛΙΜΠΟ-ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΟΒΕΡ 2.45
Σαφώς και είναι έκπληξη η συγκεκριμένη επιλογή ωστόσο το ρίσκο αξίζει ειδικά όταν η μία εκ των δύο αντιπάλων έρχεται από συνεχόμενα μεγάλα σκορ. Η Αλντοσίβι είναι ομάδα που πάιζει πάντα επιθετικά κι αυτό της έχει βγεί σε καλό καθώς μετρά εκτός έδρας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρείς ήττες. Είναι η έβδομη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας στο σύνολο των 30 ομάδων της Α’ Αργεντινής. Συνήθως συνδυάζει τους αγώνες της με όβερ μετρώντας έως τώρα εννέα σε 16 αγωνιστικές επίδοση που είναι η υψηλότερη της κατηγορίας. Στο ερώτημα εάν μπορούν οι φιλοξενούμενοι να συμπαρασύρουν στο γρήγορο ρυθμό που δίνουν τους γηπεδούχους η απάντηση είναι το γρήγορο γκολ από οποιαδήποτε πλευρά. Η Ολίμπο εμφάνισε πολλά αμυντικά κενά στην ήττα με 3-1 από την Ιντεπεντιέντε κάτι που δύσκολα θα αλλάξει απόψε καθώς μετά τον βασικό στόπερ Φούριος είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή και του έτερου κεντρικού αμυντικού Μοϊράγκι.

253. ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 1.65
Τα αμέτρητα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία συνεχίστηκαν για μία ακόμη φορά με συνέπεια οι γηπεδούχοι να μετρούν πλέον πέντε διαδοχικές ήττες! Σε αυτό τον αριθμό αγώνων έχουν δεχτεί 13 γκολ και η κατάσταση αναμένεται ακόμη δυσκολότερη απόψε καθώς θα λείψει από την ενδεκάδα ο βασικός στόπερ Γκονσάλβες. Παραμένει εκτός ο ηγετικός αμυντικός Τζόουνς. Εχει πάντως καλή έδρα με απολογισμό 4-5-1. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται άκρως επικίνδυνοι και επιθετικοί μακριά από το κοινό τους άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έρχονται από τρία διαδοχικά τρίποντα. Σκοράρουν με ευκολία έχοντας ήδη φτάσει τα 14 γκολ στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος. Το ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ ενδέχεται να μετατεθεί καθώς ο Αγγλος σταρ είναι τραυματίας.

Σχετικά άρθρα