Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Δημήτρη Μόρα… (video)

Δύο περίπου μήνες αφότου του ανακοινώθηκε πως πάσχει από λευχαιμία, ο αδικοχαμένος αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, είχε στείλει το δικό του μήνυμα μέσω video σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια.
«Γεια σας είμαι ο Δημήτρης. Για όσους δεν με ξέρουν δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει και πολύ, παρά μόνο έχω χάσει μερικά κιλά, αλλά τώρα είμαι καλά, νιώθω καλύτερα. Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο σε περίπτωση που οι γιατροί δεν μου επιτρέψουν να έρθω στην εκδήλωση. Ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω.
Θα σας πω λίγα πράγματα για μένα. Ήρθα εδώ πριν 2,5 μήνες για διακοπές για να δω τα ξαδέρφια μου και μετά από μία εβδομάδα δεν αισθανόμουν καλά, συνεπώς έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο να κάνω κάποιες εξετάσεις. Δύο μέρες μετά οι γιατροί κάλεσαν τον ξάδερφό μου για να του πουν ότι πιθανότατα έπασχα από λευχαιμία. Να σας πω την αλήθεια όταν το πρωτοάκουσα, σοκαρίστηκα. Είχα έρθει απλά για διακοπές και δεν περίμενα να ακούσω ότι έχω λευχαιμία. Δύο μέρες μετά έπρεπε να κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο ώστε να ξεκινήσω χημειοθεραπείες άμεσα. Καθώς οι μέρες περνούσαν είχα εκπλαγεί καθώς πολλοί άνθρωποι άκουσαν για μένα και ήρθαν στο νοσοκομείο για να σταθούν δίπλα μου.
Επίσης μου προξένησε έκπληξη το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έκαναν το Save Moras για να με υποστηρίξουν με αυτόν τον τρόπο. Και είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ για να με στηρίξουν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο νοσοκομείο κατάλαβα ορισμένα πράγματα. Κατάλαβα ότι ήμουν πολύ ευγνώμων που ήμουν σε αυτή τη χώρα για το πρόβλημα της λευχαιμίας που αντιμετώπιζα γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Συνεπώς είμαι αλήθεια ευγνώμων και ευλογημένος που είμαι εδώ για να κάνω όλες τις θεραπείες μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που ήρθατε να με υποστηρίξετε».

Σχετικά άρθρα