Αρχική / Πολιτισμός / City life / Santorini Arts Factory 2015
Santorini Arts Factory 2015 thumbnail

Santorini Arts Factory 2015

Το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (Santorini Arts Factory – SAF) φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυρήνες πολιτιστικής δράσης στο νησί της Σαντορίνης και στην ευρύτερη περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και ένα σταυροδρόμι πολιτισμού.
Με βασική προτεραιότητα το ίδιο το νησί και τους κατοίκους του, το SAF οργανώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ποιοτικά καλλιτεχνικά δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ παράλληλα ενισχύει την προβολή του νησιού, της αρχαίας αλλά και της νεότερης ιστορίας του, τις σύγχρονες δραστηριότητες και τα υλικά και πολιτισμικά αγαθά που έχει να προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο που φιλοξενεί κάθε χρόνο.


Το SAF, μετά την ευγενική παραχώρηση από την οικογένεια Νομικού, στεγάζεται στον ιδιαίτερο χώρο του Παλιού Εργοστασίου Τομάτας «Δ. Νομικός» στη Βλυχάδα, που αποτελεί σταθμό στην ιστορία του τόπου. Οι χώροι του Εργοστασίου καθίστανται ιδανικοί για να φιλοξενήσουν όλες τις δραστηριότητες του SAF και να τις αναδείξουν μέσω της γοητείας και της παράδοσης που απλόχερα προσφέρονται από το νησί και το Εργοστάσιο.


Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.


debop.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X