Έτοιμοι για Ουντινέζε

Διαβάστε ακόμα: Πρόβα ενδεκάδας με Κοτσόλη, Ατζαγκούν και Νίνη
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό (22/7, 21:00) “δυνατό” φιλικό κόντρα στην Ουντινέζε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί και το πρόγραμμά τους περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις ανάπτυξης και κυκλοφορίας ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, εναλλάξ.
Οι Νάνο και Κλωναρίδης ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό ενώ ο Τελάντερ συνέχισε θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Εσιέν, ο οποίος βρίσκεται στο Μόναχο προκειμένου την Τετάρτη να υποβληθεί σε επεμβατική θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Μετά από το πέρας του προγράμματος ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.
Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στις 9 το πρωί.

Σχετικά άρθρα