Οι «κίτρινοι» πήραν το τουρνουά

Βάρος στην τακτική έριξαν το απόγευμα της Τρίτης ο Τραϊανός Δέλλας. Ο “Κολοσσός” δούλεψε και πάλι πάνω στις διατάξεις του 4-2-3-1 και του 4-3-3, θέλοντας να βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας, την επιθετική ανάπτυξη, την πίεση στον αντίπαλο και την αμυντική λειτουργία. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν και ένα μικρό τουρνουά 7 εναντίον 7 χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Στόχος της συγκεκριμένης άσκησης ήταν να βελτιωθεί η κυκλοφορία της μπάλας και η πίεση στον αντίπαλο. Οι τρεις ομάδες ήταν οι “κίτρινοι” (Άρθο, Σβάρνας, Σιμόες, Ανδρεόπουλος, Πλατέλλας, Γροντής και Κρισάντους), οι “μπλε” (Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου και Τζιμπούρ) και οι “κόκκινοι” (Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Σοϊλέδης, Μπαρμπόσα, Βάργκας και Αραβίδης).

Οι “μπλε” στο πρώτο ματς κέρδισαν με 2-1 τους “κόκκινους” (Τζιμπούρ, Γιόχανσον – Βασιλαντωνόπουλος οι σκόρερ). Στη συνέχεια οι “κίτρινοι” επικράτησαν με 3-2 των “κόκκινων” (Κρισάντους 2, Σιμόες – Αραβίδης 2) και αμέσως νίκησαν και τους “μπλε” με 2-0 (Πλατέλλας και Σιμόες). 

Σχετικά άρθρα