Η Ελισάβετ κέρδισε το μενταγιόν ZOLOTAS!

H Ελισάβετ Παπαδοπούλου  είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για το  μενταγιόν Zolotas. Εμείς επικοινωνήσαμε με την κυρία Παπαδοπούλου για να την συγχαρούμε, αλλά και για να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

“Είμαι 42 ετών, παντρεμένη με τρία παιδιά, ζω στο Μοσχάτο και πλέον ασχολούμαι με τα οικιακά. Παλαιότερα ήμουν ελεύθερη επαγγελματίας, καθώς είχα ένα σιδερωτήριο και με την κρίση αναγκάστηκα να το κλείσω. Η κρίση με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, όπως όλον τον κόσμο.Το πρώτο που με απασχολεί είναι το μέλλον των παιδιών μου, όπως και όλο τον κόσμο, και μετά η κοινωνία, τι είμαστε και πού πηγαίνουμε έτσι όπως είναι αυτή η κατάσταση. Αυτά που μπορούν να με κάνουν χαρούμενη είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα, προσωπικά με ικανοποιεί σαν γυναίκα το να είμαι καλά ψυχολογικά και να μην πολυσκέφτομαι τα προβλήματα.”

Το site σας το γνώρισα μέσω του facebook. Βρήκα απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που με απασχολούν. Τα ιατρικά είναι τα πρώτα θέματα που κοιτάζω. Είναι ένα site που μου αρέσει πάρα πολύ έχει πολύ ωραία θέματα ειδικά για γυναίκες της ηλικίας μου”.

Η Ελισσάβετ μας έδωσε μια πολύ χρήσιμη συμβουλή και… μια αγαπημένη της συνταγή!

“Αυτό που θα συμβούλευα κάθε γυναίκα να κάνει για να νιώσει ήρεμη είναι πρώτα-πρώτα εσωτερικά να είναι ήρεμη και μετά να αρχειοθετήσει τις προτεραιότητές της.

Θέλω να προτείνω για το site σας και τους αναγνώστες σας μια συνταγή : Γλυκόξινο κοτόπουλο! 

Αυτό που κάνουμε είναι απλό. Σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλου με διάφορα λαχανικά (πιπεριές κατά κύριο λόγο, πράσινες, κόκκινες και κίτρινες) και κρεμμύδια και μετά ρίχνουμε μπαλσάμικο ξύδι, λίγο λαδάκι,  λίγο νεράκι, λίγο κάρι. Τα αφήνουμε να βράζουν και είναι μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή!”

Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς και τα καταστήματα ZOLOTAS για το όμορφο δώρο σας!

Σχετικά άρθρα