Τι ζητά ένας άνδρας από τις γυναίκες;

Ο Μάρκος Συρίγος ήθελε πολύ να διαβάσει το βιβλίο ““Ο Νίτσε και οι γυναίκες της ζωής του” του Μάριο Λέις και το κέρδισε στον διαγωνισμό του boro.gr. 

Οι γυναίκες της δικής μου ζωής;

Η κοπέλα μου και η κόρη που σύντομα ευελπιστώ να αποκτήσω!

Είμαι 32 ετών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος και έχω μια υπέροχη σχέση εδώ και οκτώ χρόνια! Για το site σας μου μίλησε η κοπέλα μου η οποία το παρακολουθεί συστηματικά και η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά χρηστικό. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και οι στήλες που αναφέρονται στις σχέσεις.

Τι ζητά ένας άνδρας από τις γυναίκες;

“Εγώ είμαι πολύ τυχερός στη σχέση μου και τα περισσότερα που μπορεί να θέλει ένας άνδρας τα έχω. Οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη υπομονή και να είναι πάντα δίπλα στον σύντροφό τους, την έχουμε ανάγκη οι άνδρες τη στήριξη στις όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται. Δίπλα και στις οικονομικές δυσκολίες, το πιο κοινό ζήτημα προβληματισμού… Τώρα τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας για τη γυναίκα που αγαπά; Να δείχνει και εκείνος κατανόηση να προσπαθεί να καταλαβαίνει ακόμα και τις μικρές καθημερινές της ανάγκες. “Το πιο βασικό παράπονο που κάνουν οι γυναίκες στους άνδρες είναι η ακαταστασία στο σπίτι. Και βέβαια, έχουν ανάγκη να ασχολείσαι μαζί τους. Ας μη ξεχνούν όμως οι γυναίκες ότι δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι χαρούμενος και ευδιάθετος. Το προσπαθούμε όμως. Α και να μη ξεχάσω… Θέλετε πάντα να βγαίνουμε βόλτες μαζί…

Όλες τις γυναίκες τις αγαπάμε είτε είναι η μάνα μας, είτε είναι η γυναίκα μας είτε είναι η αδελφή μας.”

 

Σχετικά άρθρα