Η νικήτρια του κινητού από το boro.gr και τον real fm!

Η κυρία Δέσποινα Ασλανίδου είναι η μεγάλη νικήτρια του κινητού MLS από τον μεγάλο διαγωνισμό του boro.gr και του real.fm. Θελήσαμε να  επικοινωνήσουμε μαζί της , να την γνωρίσουμε καλύτερα… Εκείνη για να μας ευχαριστήσει ήθελε να μας χαρίσει μια… συνταγή της ! 

“Είμαι 42 ετών, παντρεμένη με 3 παιδιά και δουλεύω σε κατάστημα με έπιπλα κουζίνας, τραπεζαρίες και ντουλάπες που τα φτιάχνει ο άντρας μου μαζί με τα αδέρφια του. Τα πρωινά είμαι στο σπίτι μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι και είναι η ώρα που συνήθως προλαβαίνω και μπαίνω στο ίντερνετ. Το boro.gr μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το επισκέφτηκα είναι ένα site με πολύ καλές συμβουλές για να ζούμε καλά. Το site με βοήθησε εμένα προσωπικά με κάποια θέματα υγείας που είχα. Η κόρη μου είχε μια αλλεργική δερματίτιδα στο σώμα της και κάποιες πρακτικές συμβουλές που διάβασα από εσάς με βοήθησαν πολύ. Βοηθούν πολύ και τα θέματα ψυχολογίας που παρουσιάζεται γενικά είναι μια περίοδος που μας απασχολούν πολλά ζητήματα… Μας απασχολεί το μέλλον των παιδιών μας. Περισσότερο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αγχώνομαι. Επίσης, αυτό που με προβληματίζει στην καθημερινότητα είναι η βία που ακούμε και αυτός ο χαμός γενικά, οι αυτοκτονίες… πάμε από το κακό στο χειρότερο. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται γιατί ο ένας κοιτάει πως θα φάει και πως θα κατασπαράξει τον άλλο αρκεί να βγει αυτός νικητής. Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς και την κυρία Δρούζα και βέβαια και τον real fm που τον ακούμε καθημερινά.

Ένα αγαπημένη μου συνταγή που θα ήθελα να σας προτείνω είναι:

Σε ένα κιλό κρέας χοιρινό εγώ περισσότερο παίρνω σε πανσέτα το κρέας το χοιρινό, ψιλοκόβω σε πολύ μικρά κομματάκια την πανσέτα και μετά σε ένα αντικολλητικό ταψάκι τα βάζω στο φούρνο, αλατοπιπερώνω και βάζω στο ένα κιλό πανσέτα ένα γιαούρτι στραγγιστό και 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα. Αυτά τα ρίχνω πάνω από το αλατοπιπερωμένο κρέας και το βάζω στο φούρνο χωρίς νερό και χωρίς λάδι και γίνεται σαν να τρως γύρο.

“Το Πάσχα θα σουβλίσουμε κατσίκι και πρώτα ο Θεός θα πάμε στην Χαλκιδική. Μια ευχή για το Πάσχα προς όλους είναι υγεία και υγεία και υγεία και υγεία! Τίποτα άλλο!”

Σχετικά άρθρα