Βεργέτης: «Χρειαζόμαστε δουλειά»

Ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος του αγώνα με την Φίτεσε τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται δουλειά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Αναλυτικά όσα είπε στον Αρκαδία 93.8:
Ο απολογισμός των φιλικών: “Ηταν και τα τρία πολύ ανταγωνιστικά φιλικά και δύσκολα για την εποχή. Αποκομίσαμε μόνο οφέλη, γιατί τέτοια ματς αναδεικνύουν τις αδυναμίες και επιβεβαιώνουν κάποια θετικά στοιχεία. Και σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Αλλά παίξαμε το φιλικό χωρίς να κόψουμε ρυθμό στην προπόνηση, γιατί δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Είχαμε συνοχή, καλά στοιχεία, κοντά τις γραμμές. Το 3-1 διαμορφώθηκε από δύο ατομικά λάθη. Επιθετικά δεν έχουμε δουλέψει ακόμα, αλλά έχουμε σκοράρει σε όλα τα φιλικά και αυτό είναι θετικό”.
Για τον σχηματισμό 4-3-3 και στα δύο ημίχρονα: “Είχα στο μυαλό μου ένα μοντέλο παιχνιδιού που θα συναντήσουμε πολλές φορές φέτος. Μια πιο συμπαγή ομάδα, που θα χτυπήσει στην αντεπίθεση. Λειτούργησε καλά, αλλά θέλει και βελτιώσεις”.
Για τους τομείς δουλειάς στη συνέχεια: “Θα επιμείνουμε λίγο στην αμυντική λειτουργία, γιατί δεχτήκαμε γκολ σε όλα τα φιλικά. Και θα φτιάξουμε και την επιθετική ανάπτυξη”.
Για το ρόστερ της ομάδας: “Σαφώς και είμαι ευχαριστημένος. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες. Αλλά μια ομάδα φτιάχνεται βήμα – βήμα. Δεν μπορείς τώρα να παίξεις ελκυστικό παιχνίδι. Εμείς πιστεύω ότι θα το πετύχουμε στη συνέχεια”.

Σχετικά άρθρα