Αναστασίου: «Έχουμε δυνατότητες και καλή ομάδα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε μετά το τέλος του φιλικού με την Ουντινέζε ότι η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά υπογράμμισε πως πρέπει να αποφύγει τα χαζά λάθη.
Αναλυτικά όσα είπε στην NOVA:
«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα χαζά αμυντικά λάθη. Κάνουμε λάθη χωρίς πίεση και δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο. Από την άλλη, ήταν το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, είχαν τα παιδιά έναν ενθουσιασμό, μια διάθεση να δείξουν κάποια πράγματα. Σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε δυνατότητες και καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη και ισχύει βασικά και για την Τρίτη με την Μπριζ».
Για την προετοιμασία ενόψει της Κλαμπ Μπριζ: «Βασικά από την Δευτέρα ό,τι κάναμε κι ό,τι κάνουμε αφορά το ματς με την Μπριζ. Η τακτική, η ανάλυση, οι προπονήσεις, όλα είναι βασισμένα στο πλάνο για το ματς με την Μπριζ. Το σημερινό ήταν ένα απέναντι σε μία καλή ομάδα, με φυσικά προσόντα, δυνατή. Ήταν ένα καλό τεστ. Η προσοχή μας όμως είναι στο ματς της Τρίτης κι εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Τέλος είπε: «Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα πάντοτε, το γνωρίζουμε, μας έχει στηρίξει και τον θέλουμε κοντά μας την Τρίτη για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα