«Βλέπει» και Ερναντες ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Ουρουγουανού σέντερ φορ Άμπελ Ερνάντες που ανήκει στην Χαλ εμπλέκουν με τον Ολυμπιακό πληροφορίες από το εξωτερικό, κυρίως από την Ιταλία.
0 25χρονος στράικερ που είχε κάνει έξοχες σεζόν στην Παλέρμο προτού πάρει τη μεταγραφή για την Αγγλία είναι 18 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη και πρόκειται για εξαιρετική αλλά και πολύ δύσκολη περίπτωση.
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κάνει επαφές και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μεταγραφή δύο επιθετικών, με το όνομα του Ζόνατας να έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Οι Ιταλοί επιμένουν για τον Οσβάλντο, περίπτωση πάντως που έχουν διαψεύσει οι Πειραιώτες.
Συνεχείς συζητήσεις γίνονται και για παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και λέγεται ότι έχει προκριθεί μία περίπτωση επιλογής Μάρκο Σίλβα ώστε να αποκτηθεί ο «Πάρντο» της αριστερής πλευράς.
Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει και για στόπερ-ηγέτη, δίχως να έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Λουίς Νέτο παρά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Ζενίτ ο διεθνής Πορτογάλος.

Σχετικά άρθρα