Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Όταν ο άνδρας "τραβιέται" στο σεξ: Οι κίνδυνοι
Όταν ο άνδρας "τραβιέται" στο σεξ: Οι κίνδυνοι  thumbnail

Όταν ο άνδρας "τραβιέται" στο σεξ: Οι κίνδυνοι

Οι φυσικές μέθοδοι


Οι μέθοδοι αντισύλληψης που ονομάζονται φυσικές, για να είναι αποτελεσματικές, απαιτούν διαρκή επαγρύπνηση.


Η διακεκομμένη συνουσία


Αυτή είναι η μέθοδος που εφαρμόζεται πιο συχνά. 0 άντρας πρέπει να τραβηχτεί από τον κόλπο τη στιγμή που θα καταλαβει ότι θα εκσπερματώσει. Πολλοί άντρες μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και να τα καταφέρουν. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι πολύ καλή… μέχρι τη στιγμή που δε θα είναι. Η αλήθεια είναι ό­τι οι πολύ νέοι δεν ξέρουν να το κάνουν, οι πολύ ερωτευμένοι δεν μπορούν και οι εγωιστές δε θέλουν. Μπορείτε να φανταστείτε τα αποτελέσματα του συνδυασμού και των τριών αυτών «αρε­τών». Αλλωστε, πριν από την εκσπερμάτωση, είναι πιθανόν να υ­πάρξουν άλλες εκκρίσεις που να περιέχουν σπερματοζωάριο.


Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που εφαρμόζουν αυτή τη μέθοδο με επιτυχία. Όταν θελήσουν να κανουν παιδί, περιμένουν περισσό­τερο καιρό απ' ό,τι τα ζευγαρια που έχουν ένα ατύχημα με ουτη τη μέθοδο… για τον απλό λόγο οτι είναι λιγότερο γόνιμα. Με λίγα λόγια, για ένα νεο ζευγάρι που είναι άπειρο, γόνιμο και κάνει συ­χνά έρωτα, αυτη η φυσική μέθοδος έχει, φυσικά, μεγάλο ποοοστα αποτυχίας.


Προφυλακτικό 


Πριν ακόμα από τα πρώτα χάδια, ανοίξτε το φακελάκι και βγάλτε  το προφυλακτικό, έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή να έχ μόνο να το τοποθετήσετε και να το ξεδιπλώσετε. Φορέστε το πριν από την πρώτη διείσδυση και μην πείτε στον εαυτό σας όχι θα έχετε αρκετό χρόνο για να το κάνετε αργότερα. Η επαφή γυμνού δέρματος είναι, ασφαλώς, πιο γλυκιά και πιο ευχάριστη, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι χωρίς προφυλακτικό δεν προστατεύεστε καθόλου από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού και των πρώτων διεισδύσεων, ο οργασμός μπορεί να επέλθει με ξαφνικό και γρήγορο τρόπο. Μια σταγόνα σπερματικού υγρού εκκρίνεται μερικά δευτερόλεπτα πριν από την εκσπερμάτωση, χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτή. Και σε αυτή τη σταγόνα, όσο και αν δεν της φαίνεται, μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες σπερματοζωάρια.


Πότε να το βγάλουμε; 


Αμέσως μετά την εκσπερμάτωση πρέπει να αποτραβηχτείτε και να βγάλετε το προφυλακτικό. Δε συνιστάται καθόλου να μείνετε στη θέση σας. Το προφυλακτικό δε σφίγγει πλέον αρκετά το πέος, το οποίο πέφτει, και έτσι μπορεί το σπέρμα να χυθεί στο εσωτερικό του κόλπου. Άρα, βγείτε θαρραλέα, συγκροτώντας σταθερά ίο προφυλακτικό στη βάση του πέους, για να εμποδίσετε να γλιστρήσει ή να χυθεί το περιεχόμενο μέσα στον κόλπο. Έπειτα, κάντε έναν κόμπο και πετάξτε το στο σκουπιδοτενεκέ.


Μπορούμε να παραμείνουμε σε στενή επαφή, κολλημένος ο ένας πάνω στον άλλο εξωτερικά, μετά την εκσπερμάτωση;


Ειδικά αν η κοπέλα δεν παίρνει αντισυλληπτικό χάπι, υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης. Οι πιο ανήσυχοι μπορούν να σκουπιστούν ή να πλυθούν αμέσως μετά την επαφή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X